Lesene hiše podjetja Marles z bonitetno odličnostjo AAA


POPLAVNA VARNOST bigstock Wooden bridge over mount
Gradnja lesenih montažnih hiš je odgovorna, trajnostna naloga h kateri pristopajo z resnostjo in natančnostjo. Marles lesene montažne hiše so iz najkakovostnejših materialov, plod več desetletnih izkušenj. Ponujajo več vrst objektov različnih arhitekturnih zasnov, v večini pa kupcem izdelajo individualno zasnovo glede na željo in zahtevo kupca. V kolekciji Marlesovih hiš so naslednji tipi hiš: ekskluzivna hiša, moderna hiša, tradicionalna hiša, unikatna hiša in pa različne hiše na ključ. V konfiguratorju na spletni strani si lahko ogledate različne arhitekturnih zasnov. Pri gradnji lesenih montažnih hiš se lahko odločite za objekt do različnih faz gradnje:

  • S (osnovni elementi z montažo)
  • M (zunaj dokončan objekt)
  • L (delni ključ)
  • XL (polni ključ)

Ne glede na izbiro bo rezultat moderna lesena montažna hiša, izdelana in kakovostnih materialov in dolgo življenjsko dobo. Visoko učinkovita nizkoenergijska gradnja poskrbi za trajno zadovoljstvo in izredno nizke stroške. Montažna lesena hiša zagotavlja tehnično dovršenost ter hiter način gradnje. Zagotovljena je protipotresna varnost, požarna zaščita, sodobna prostorska ureditev ter sledenje evropskim normam. Gradnja lesenih montažnih hiš poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi. Montažne lesene hiše na ključ so zaradi pomanjkanja časa odlična in celostna rešitev, za katero se odloča vse več kupcev.
MCA HISA NB R H 01 za objavo


Visoko učinkovita nizkoenergijska gradnja po najvišjih standardih


Vsaka Marlesova hiša je le korak stran, da postane energetsko neodvisna in samozadostna. S konceptom "Zero Energy Home" so stopili v korak s trendi, ki narekujejo popolnoma energetsko samozadostnost objektov. Vsi njihovi objekti imajo standardno vgrajeno predpripravo za morebitno namestitev sončne elektrarne in polnilnice za električni avtomobil. Kupci pasivnih hiš so običajno zahtevnejše stranke s kar nekaj predznanja o tej tematiki, zato tudi pričakujejo, da bo delo vrhunsko opravljeno. Pri nizkoenergijski gradnji in pasivnih hišah je nujno potrebno sodelovanje različnih strok (arhitekt, strokovnjak gradbene fizike, strojna inštalacija in elektroinštalacija ...). Marlesovi kupci imajo zato vedno na voljo vse potrebne strokovnjake, ki jih usmerjajo pri gradnji. To je ena njihovih glavnih konkurenčnih prednosti. 

Razvoj pri nizkoenergijski gradnji lesenih montažnih hiš gre predvsem v smeri dodatnih ukrepov na področju zmanjšanja energetskih izgub in implementacije naprav za pridobivanje energije iz okolja. Pri tem sta seveda zelo pomembni optimalna izolacija objekta in pa njegova zrakotesnost. Izboljšuje se tudi učinkovitost toplotnih črpalk in pa sistemov za nadzorovano prezračevanje. Pri obratovanju objekta se uporabi energija sonca, vetra in tudi padavin (predpriprava sistema za uporabo deževnice).

Zaupajte zanesljivemu podjetju


Gradnja lesenih montažnih hiš (sploh visoko učinkovita nizkoenergijska gradnja) je zagotovo področje, kjer lahko zaupate samo kredibilnemu podjetju. Marles je kot največji in preverjeno tehnološko vodilni slovenski proizvajalec montažnih lesenih hiš in drugih objektov zagotovo prava izbira. Letos so za svoje delo prejeli priznanje zlate bonitetne odličnost AAA, s katerim se lahko pohvali samo najboljših 6,9 odstotkov poslovnih subjektov v Sloveniji. 
Zlato bonitetno odličnost podeljuje družba Bisdone AB na evropski ravni in na tak način podjetjem dodatno utrjuje ugled v domačem in tujem poslovnem okolju. Dokazuje, da lahko podjetje strankam in poslovnim partnerjem verodostojno nudi produkte. V Marlesovem primeru je to ponudba trajnostne gradnje, ki sodi v sam vrh evropskega in svetovnega trga.

Banner (SLO)

Izvrstna lesena in alu les okna Marles Marles 


Okna so izjemno pomemben arhitekturni element, moderni leseni hiši dodajo svojevrsten pečat. Vplivajo ne le na zunanji videz objekta, ampak tudi na notranji ambient in kakovost bivanja. Marles lesena okna so popoln dodatek k leseni hiši. Tudi tukaj prisegamo na naraven material, ki domu daje toplino in zagotavlja zdravo okolje. Izbirate lahko med lesenimi in alu les okni visoke kakovosti, barvna karta je zelo pestra. Izberete lahko les smreke, macesna, jelke, bora, hrasta ali meranti les, možna je tudi kombinacija različnih vrst lesa ali pa kak eksotičen les za unikatni videz. Lazurne in pokrivne barve, ki jih uporabljamo, so izdelane na vodni osnovi ter so tako človeku in okolju prijazne. Zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost oken vaše lesene hiše. 
Okna Marles lahko naročite popolnoma po meri ali pa se odločite za katere od modelov iz naših preverjenih standardnih kolekcij. Poskrbljeno je za moderen videz, najboljše materiale in protivlomno varnost. Okna so prav tako opremljena z okovjem za praktično kombinirano odpiranje.