Lesena okna so še vedno najboljša izbira

Okna so ena osnovnih potreb doma. Osvetljujejo naše prostore, s transparentnostjo postavijo v naravo, nas hranijo s svežim zrakom, preprečujejo vdor padavin in, ko se ujemajo s slogom arhitekture, močno izboljšajo izgled objekta - znotraj in zunaj.

Če pa so vaša okna čez zimo v dom spustila preveč hladnega zraka in ste zaradi gretja obtičali z visokimi računi, upoštevajte naslednje: nova kvalitetna lesena okna vam lahko zmanjšajo stroške energije za približno 25 odstotkov, hkrati pa vam omogočijo kvalitetnejše bivalno okolje.

Če niste prepričani, katera okna bi izbrali, vam ponudimo predlog: lesena okna. Les je namreč lahek, močan in privlačen material. Je dober izolator in vam dolgoročno prihrani kar nekaj finančnih sredstev. Izbirate lahko med različnimi vrstami lesa, debelinami in oblikami, barvami, kombinacijami in dimenzijami. Lahko naročite tudi lesena okna po naročilu in vaših zamislih.

Vrste lesa za okna

Naša predanost kakovostnemu in neumornemu prizadevanju za napredno tehnologijo, nove materiale in inovativne proizvodne procese podprte s CNC tehnologijo izdelave zagotavlja, da boste prejeli kakovostne izdelke, ki bodo ustrezali elementom in ostali lepi še prihodnja leta.

Naša sodobna kvalitetna lesena okna in lesena okna z alu oblogo obstajajo v harmoniji z okoljem. Zasnovana za popestritev naravne okolice. Rezultat so okna z bogato dediščino, presenetljivo lepoto in celo dušo, ki je ne boste našli pri nobenem drugem gradbenem materialu.

Po našem načinu razmišljanja so lesena okna več kot le vir naravne svetlobe in zraka. So vir navdiha. Posledično boste morda imeli težave pri odločanju, kaj je bolj navdihujoče: pogled na vaša lesena okna ali pogled skozi njih.

Ko živite in delate v delu sveta z našimi ekstremnimi podnebnimi razmerami, se naučite, kako narediti izjemno trdna, energetsko učinkovita lesena okna.

Nudimo vam 2 kolekciji lesenih oken:

Kolekcija oken Natur

Natur 78 Natur 68 Natur 92

Kolekcija oken Solution

Solution 68 Solution 92 Elegant Solution 92

Z uporabo visokokakovostnih vrst lesa zagotovimo, da je v naša okna že od začetka vgrajena določena neprepustnost elementov. Vendar pa sprejmemo tudi številne dodatne korake za izboljšanje naravnih lastnosti tega robustnega materiala.

In ker se veliko naših kupcev odloča za kovinske zaščitne zunanje obloge za dodatno zaščito proti zunanjim vremenskim vplivom, v zadnjem času ekstremnim, vam ponujamo trpežne obloge iz aluminija oziroma lesena okna z alu oblogo v izbiri bogate končne obdelave.

Ne odlašajte, oglasite se v našem salonu za cenik oken in naročite svoja lesena okna po naročilu ter zadihajte z naravo.