Certifikati

Marles hiše so zasnovane v skladu z visokimi standardi tehnične, energetske, okoljevarstvene in poslovne odličnosti. S stalnimi testiranjem pri mednarodno priznanih inštitutih, kot so Holzforschung iz Avstrije in FMPA Otto Graf iz Nemčije, dokazujemo njihovo kakovost.

Pridobljeni certifikati potrjujejo vodilno vlogo Marlesa na slovenskem trgu pri gradnji montažnih lesenih, visoko učinkovitih nizkoenergijskih in pasivnih objektov. Naše prizadevanje za odličnost je prepoznano tudi na tujih trgih, kjer z pridobivanjem najuglednejših certifikatov narekujemo nove trende.

Logo certifikata družbeno odgovoren delodajalec
Družbeno odgovoren delodajalec

Marles hiše Maribor se uvršča med družbeno odgovorne delodajalce, priznane s certifikatom, ki temelji na mednarodnem standardu.

Logo certifikata Passivhaus Institut
Passivhaus certifikat inštituta v Darmstatu

Passivhaus inštitut v Darmstatu opredeljuje standarde za pasivno gradnjo in nadzor nad izvedbo le-te. Certifikat izkazuje odlično energijsko kakovost objekta za našo pasivno hišo v sistemu MEGA PLUS PASIV.

CE znak, logo evropskega tehničnega soglasja ETA
CE znak, Evropsko tehnično soglasje

Oznaka CE na naših izdelkih potrjuje skladnost z bistvenimi zahtevami za varnost, zdravje in varovanje okolja, ki jih določa evropska regulativa. Pridobljena pri pooblaščenem organu za tehnična soglasja OIB, ETA potrjuje:

Logo Passivhaus institut
Passivhaus Certifikat

Certificiran sistem MEGA PLUS PASIV.

Logo certifikata Minergie
Minergie Certifikat

Minergie certifikat Nr.SO-485 je švicarski nadstandard, ki potrjuje visoko energetsko učinkovitost naših nizkoenergijskih objektov. Poleg ogrevanja upošteva tudi porabo energije za sanitarno vodo in prezračevalni sistem.

Logo  IQ Austria certifikata
IQ Austria Certifikat

Mednarodni znak kakovosti ÖQA za montažne hiše Marles.

Logo RAL, znak kakovosti gradnje lesenih hiš
RAL, Znak kakovosti

Nemško tehnično soglasje za proizvodnjo montažnih hiš RAL v skladu z nemškima standardoma DIN 1052 in RAL-GZ 422, ki ga podeljuje zvezno združuje za kakovost montažne gradnje in montažnih hiš.

Logo IFT Rosenheim
IFT Certifikat

Izjave o toplotni zaščiti oken so pridobljene s programom, ki ga je validiral IFT Rosenheim kot notificiran institut, v skladu s standardom EN ISO 10077-1:2006.

Logo Excellent SME Slovenia
Excellent SME Certifikat

Certifikat "Excellent SME Slovenia" je priznanje odličnemu poslovanju, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z bonitetno hišo COFACE. To priznanje zagotavlja varno in zaupanja vredno poslovanje ter olajša odločanje kupcev.

Članstva in nagrade

Logo platinaste bonitete odličnosti za Marles
Boniteta odličnosti AAA

V letu 2022 je podjetje MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o. prejelo izjemno PLATINASTO BONITETNO ODLIČNOST AAA, kar pomeni najvišjo stopnjo bonitetne odličnosti Zlati AAA za kar tri zaporedna leta. Platinasto priznanje potrjuje, da smo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi našimi poslovnimi partnerji. Ta mednarodno priznan certifikat odraža našo zavezanost k visokim standardom in učinkovitemu poslovanju.

Logo Eko sklad
Eko Sklad In Subvencije

Marles izpolnjuje pogoje Ekosklada, kar omogoča našim strankam pridobitev subvencij za okolju prijazne naložbe, saj spodbujamo naložbe v skladu z nacionalnimi in evropskimi okoljskimi smernicami.

Logo Gospodarska zbornica Slovenija
Članstvo v Gospodarski zbornici Slovenije

Smo člani Gospodarske zbornice Slovenije, ki učinkovito zastopa interese podjetij v odnosih z državo in pri oblikovanju pogojev dela ter poslovanja. Članstvo nam prinaša nove priložnosti za razvoj, konkurenčnost in prodor na tuje trge.

Logo Konzorcij pasivna hiša
Članstvo v Konzorciju Pasivna Hiša

Kot člani Konzorcija pasivna hiša se aktivno vključujemo v promocijo pasivne gradnje, nudimo informacije o konceptu pasivnih hiš ter spodbujamo gradnjo energetsko učinkovitih objektov.

Logo Slovenki proizvajalci lesenih montažnih stavb
Sekcija Proizvajalcev Lesenih Montažnih Stavb (SPLMS)

Marles sodeluje v sekciji SPLMS, ki se osredotoča na kakovost lesene gradnje, statistiko proizvodnje in gradnje montažnih hiš ter širi informacije o prednostih montažne gradnje med javnostjo.

Logo I feel Slovenia na znački Ambasador - zelena, ustvarjalna, pametna
Ambasador "zelenega, ustvarjalnega in pametnega" gospodarstva

Ambasador gospodarstva nas uvršča med inovativna in trajnostno naravnana podjetja v nacionalni kampanji I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART.