Zakaj izbrati Marles?

V podjetju Marles smo globoko prepričani, da gradnja novega doma predstavlja ustvarjanje okolja za srečo, za skupno preživljanje časa, za radostne trenutke ob aktivnem in polnem življenju, za kar je dom v resnici namenjen. Zato je izbira pravega partnerja, s katerim boste ustvarili svoj sanjski dom, ključna odločitev.

Pri Marlesu ste v varnih in strokovnih rokah.

Znanje in izkušnje

Blagovna znamka z neprekosljivim znanjem in izkušnjami

Marles je najnaprednejši in največji slovenski proizvajalec za gradnjo hiš s sistemskimi rešitvami z najdaljšo dediščino v regiji. Ponaša se z globalnim odtisom in obsežnim portfeljem izvedenih projektov.

Naši temelji segajo v leto 1899, zato smo v tem času pridobili neprekosljivo znanje, izkušnje in strokovnost na področju gradnje montažnih lesenih objektov, saj smo od leta 1942 na naši napredni proizvodni lokaciji v Mariboru, v osrčju slovenskih gozdov, ustvarili več kot 30.000 hiš in 400 javnih objektov, šol in vrtcev za naročnike po vsem svetu.

Načrtujemo in gradimo kakovostne hiše s sodobnimi metodami lesene montažne gradnje z dolgo življenjsko dobo za bolj zdravo, učinkovito in trajnostno prihodnost.

Od zasnove do izvedbe

Znamka, ki vas spremlja na vsakem koraku

Verjamemo v ustvarjanje boljšega standarda bivanja z oblikovanjem doma na najvišjem nivoju. Ne glede na to, ali se odločite za popolnoma prilagojeno leseno hišo po meri ali za hišo iz našega kataloga, je Marles arhitekturni studio prvi korak na poti do vašega sanjskega doma.

Načrtovanje lokacije

Lahko vam svetujemo pri načrtovanju in umeščanju hiše v prostor, pripravimo zasnovo vašega doma, pripravimo projektno dokumentacijo in pomagamo pri pridobivanju potrebnih dovoljenj.

Oblikovalske rešitve

Lahko vam svetujemo glede zunanje estetike, načrtovanja notranjega prostora ter vam pomagamo pri izboru vseh materialov in zaključnih obdelav. Pri naših dolgoletnih partnerjih lahko pridobite nasvete za najnovejše notranje rešitve, kot so talne obloge, kuhinje in kopalnice.

Vodenje projektov

Pripravimo projektno dokumentacijo ter vam pomagamo pri pridobivanju potrebnih dovoljenj za vaš dom. Pomagamo vam tudi pri iskanju ustreznega financiranja in eko skladov, če so slednji na voljo.

Vodenje gradnje

Naša edinstvena strokovna ekipa poskrbi za prehod od ustrezno zasnovanih idej do kakovostne proizvodnje in gradnje ter lasersko izrezanih najmanjših podrobnosti, ki so ključnega pomena pri montaži in v fazi izvedbe na gradbišču.

Navdihnjeni domovi in rešitve za bivanje
Najbolj navdihujoče zasnove domov

Lesene hiše nudijo številne prednosti, med drugim tudi prilagodljivost in izbiro zasnove. Ponujamo različne vrste hiš, za katere uporabljamo najnaprednejši in certificiran sistem gradnje ter preizkušene tehnične rešitve z najvišjo stopnjo energetske učinkovitosti ter toplotne in zvočne izolacije, tako za pasivne hiše kot tudi skoraj nič-energijske hiše sNEH.

Izberete lahko rešitev na ključ, pri kateri poskrbimo za gradnjo hiše v celoti in jo pripravimo za vselitev, ali pa se odločite za delno gradnjo hiše in dokončanje hiše prevzamete sami.

Kakovost in vzdržljivost

Dokazana in certificirana kakovost

Marles je vodilni ponudnik izvirnih in inovativnih rešitev na področju trajnostnih lesenih objektov. Zaradi učinkovite izvedbe, kakovosti in trajnosti se ponašamo z zasluženim ugledom. Ponosni smo na svoje delo in to podkrepimo z jamstvom za konstrukcijsko trdnost in varnost ter garancijami za vgrajeno opremo in kasnejšo oskrbo, kar je za naše stranke sinonim za popolno brezskrbnost.

Celoten Marlesov gradbeni sistem in tehnološki postopki so v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi in so certificirani s strani uglednih in neodvisnih institucij (ETA, CE, Pasivna hiša).

Inovativnost in tehnologija

Blagovna znamka, ki je vodilna na področju inovacij in tehnologije

Pri Marlesu nas žene ustvarjanje nečesa novega in izjemnega, s prepričanjem, da lahko domišljija preoblikuje prihodnost in ustvari bolj trajnostno okolje.

Tehnologija že od nekdaj oblikuje našo zgodbo, saj je podjetje Marles pionir v izvirnih inženirskih rešitvah pri sodobnih metodah gradnje in uporabi okolju prijaznih materialov. Vsaka Marlesova hiša odraža našo nenehno predanost dediščini obrtnega znanja, inovacijam, tehnologiji in vrednosti ter trajnosti.

Naši natančno predizdelani montažni leseni objekti so za namene stroškovne učinkovitosti, dosledne kakovosti, tehnične zmogljivosti in energetske učinkovitosti proizvedeni v nadzorovanih pogojih. To predstavlja hiter in učinkovit pristop ter omogoča najvišjo kakovost izvedbe na gradbišču. Uvajamo tudi inovacije pri oblikovanju in uporabi notranjega prostora, kar omogoča lahkotnejše in srečnejše bivanje.

Trajnostne bivanjske rešitve
Zavzemanje za bolj trajnostno bivanje

Marlesova vizija je bivanje, ki ima pozitivne učinke na podnebje. Vsaka kakovostna hiša, zgrajena s sodobnimi metodami lesene gradnje, nas privede še za korak bližje k trajnostnemu načinu bivanja. Gradimo prihodnost bivanja in ustvarjamo domove, v katerih se inovativnost in trajnost združujeta za doseganje bolj zelene in trajnostne prihodnosti naših domov.

Že desetletja smo pionirji v razvoju montažnih hiš, pri katerih uporabljamo okolju prijaznejše materiale ter združujemo inovativnost in trajnost v našem zeleno-inovativnem pristopu.

Ponujamo pasivne hiše in skoraj nič-energijske hiše sNEH, kar dokazuje naše strokovno znanje na področju trajnostne gradnje. Zavzemamo se za zmanjšanje ogljičnega odtisa in smo ponosni na svojo zavezanost energetsko učinkovitim rešitvam in odgovornim okoljskim praksam. Uveljavljamo najboljše prakse na področju družbene odgovornosti podjetja, s čimer prispevamo k izboljšanju življenjskega okolja in blaginji prebivalcev.

Pridružite se nam
pri soustvarjanju prihodnosti

Rezervirajte svoj termin