V koraku s prihodnostjo

Pametna hiša

Pametna hiša je prihodnost bivanja, saj omogoča enostavno upravljanje in nadzor od kjerkoli. Vedno več ljudi se odloča, da vgradi pametne inštalacije v svoje nove domove, ki avtomatizirajo različne sisteme in opravila, kar prinaša prihranek energije, povečuje udobje in zagotavlja varnost.

Varčnost & popolno udobje

Pametna hiša omogoča varčevanje energije, udobje in varnost ter omogoča oddaljeno upravljanje prek pametnih naprav. Pametne inštalacije nadzorujejo razsvetljavo, ogrevanje, avdio-video in druge sisteme.

Kaj nam omogočajo pametne inštalacije?

Regulacijo ogrevanja
Protipožarni varovalni sistem
Možnost zaprtja glavnega ventila v primeru izlitje vode
Meritev kvalitete zraka, vlage in temperature v prostoru
Simulacijo navzočnosti, medtem ko vi uživate na zasluženem dopustu
Nadgrajen Marlesov koncept

Marles ZERO ENERGY HOME

Med osnovnimi zahtevami, ki jih morajo po Energetskem zakonu izpolnjevati skoraj nič-energijske hiše, izpostavljamo:

Digitalni dvojček omogoča integracijo hiše v skupnost in energetsko verigo.

Upravljanje pametne hiše je preprosto in pregledno, omogoča pa ga uporaba pametnih naprav, kot so mobilni telefoni, tablice in pametne ure.

Z njimi lahko v vsakem trenutku dneva upravljate posamezne komponente sistema, kot so žaluzije, luči, ogrevanje, hlajenje in podobno.

Pametne inštalacije v pametni hiši

Zakaj izbrati pametno hišo?

Nadzor kjerkoli & kadarkoli
Avtomatizacija različnih sistemov v hiši
Optimizirana poraba energije
Preprosta uporaba z vidika uporabnika
Pregledno delovanje & upravljanje sistemov
Zmanjšanje stroškov električne energije

DOM24H

DOM24h je naš sinonim za udobno in zdravo bivalno ter delovno okolje. Sam objekt je projektiran v BIM tehnologiji in tako skozi faze načrtovanja, izvedbe in uporabe vsem deležnikom omogoča potrebne informacije za njegovo maksimalno udobno in učinkovito rabo, leta pa se bo skozi celoten življenjski cikel spremljala z njegovim digitalnim dvojčkom (digital twin).

Paket Intelligence

Izberi svoj paket

V Marlesu želimo svoje objekte v celoti opremiti in pripraviti tudi za prihodnje obdobje, ki ga bosta zaznamovali trajnostna gradnja in izjemna energijska učinkovitost. Pametni sistem, zagotavlja energetsko učinkovitost, varnost in udobje, s čimer vsaka nova hiša postane pameten dom. Oddaljeno upravljanje prek interneta omogoča nadzor senčil, razsvetljave, toplotne črpalke in prezračevanja, ter simulacijo prisotnosti. Senzorji izlitja tekočine in senzorji gibanja vas bodo opozorili na morebitne neželene dogodke preko pametnega telefona.