Marles hiše Klasik

Presežite rutino vsakdana in zaživite svojo zgodbo v Marles hiši linije KLASIK, ki jo zaznamuje tradicija in prilagodljivost okolju.

Hiše odlikuje sodobno oblikovanje, izvedba gradnje v skladu z najsodobnejšimi merili varčnosti in trajnostne gradnje, vse izbrane hiše pa ponujajo energetsko učinkovit, zanesljiv & varen dom.
Marles hiše Klasik Marles hiše Klasik
IKONE kategorije hise Skoraj nic energijska gradnj

Prilagodljivost okolju

IKONE kategorije hise Usmerjenost v okolju prijazn

Brezkompromisno upoštevanje zakonitosti trajnostne gradnje

IKONE kategorije hise Visoka kakovost bivanja

Nizki stroški vzdrževanja

KLASIČNO, A NE DOLGOČASNO

Izberite dom s fokusom na visokem bivanjskem udobju ter funkcionalni arhitekturni zasnovi. Arhitektura naših klasičnih hiš dosledno upošteva zakonitosti trajnostne in skoraj nič-energijske gradnje, energetske varčnosti, življenjskih navad kupcev ter povezanost z naravnim okoljem.

VISOKA OPTIMIZIRANOST STROŠKOV VZDRŽEVANJA

Koncept montažnih hiš KLASIK je usmerjen v gradnjo energetsko varčnih hiš iz obnovljivih virov, ki poleg ekološke usmerjenosti v svoji življenjski dobi prinašajo izjemno nizke stroške vzdrževanja.

Ker želimo, da je hiša prilagojena vam in ne obratno, pa hiše KLASIK ponujajo tudi popolno prilagoditev idejne zasnove hiše glede na želje, potrebe & lokacijske pogoje parcele.
mail icon

Tukaj smo, da vam svetujemo.

Če imate vprašanja v zvezi z gradnjo ali pa vas zanima točno določena hiša, vam bomo z veseljem pomagali z odgovori. Pišite nam ali oddajte povpraševanje!

Povpraševanje