O nasPOSLANSTVO

Uresničujemo sanje in ustvarjamo izvirne tehnično dovršene objekte, ki nudijo varnost, srečo in udobje bivanja.

VIZIJA

Marles hiše so vodilni ponudnik izvirnih rešitev na področju gradnje sodobnih lesenih objektov v Evropi.


RAZVOJNA USMERITEV

Pri razvoju sledimo normam energetske varčnosti, protipotresne gradnje, požarne zaščite, vgrajevanju okolju prijaznih materialov, sodobnim prostorskim ureditvam ter evropskim normam, ki se navezujejo na tako gradnjo. To pomeni, da ves čas negujemo bstoječe potenciale ter uvajamo nove za uspešno prihodnost.


VREDNOTE

- Zanesljivost 
- Zaupanje
- Inovativnost
- Prilagodljivost
- Odgovornost

iStock 538895150

HIŠE IN VEČJI OBJEKTI


Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že skoraj osem desetletij sinonim za montažne hiše. Zgradili smo že več kot 27.000 individualnih objektov in več kot 380 vrtcev in šol kar je razlog, da ima naše podjetje pomembno strateško vlogo na področju razvoja montaže gradnje zaradi znanja, izkušenj o razvoju in proizvodnji ter trženju montažnih hiš. Sodelujemo z raziskovalnimi institucijami, s konkurenco ter poslovnimi partnerji na vseh tistih razvojnih področjih, ki so usmerjeni v spodbujanje in razvoj montažne gradnje.
Marles hiše so sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane, prilagojene različnim namenom ter krajinskim in podnebnim razmeram. Pri zagotavljanju kakovosti skrbimo za najvišjo raven. Tako so vsi materiali, ki jih uporabljamo v proizvodnji hiš, celoten Marlesov sistem gradnje in tehnološki proces v skladu z mednarodnimi standardi. Redno kontrolo proizvodnje izvajajo neodvisni strokovnjaki mednarodno priznanih institucij, ki nam zaradi izpolnjevanja mednarodno primerljivih zahtev glede kakovosti, podeljujejo certifikate o skladnosti in znake kakovosti. Značilnost Marlesovega načina gradnje je gradnja, ki poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi in je zato neodvisna od vremena in zagotavlja možnost hitre vselitve. V Marles hišah je prijetna in zdrava bivalna klima.
Marlesovi arhitekti snujejo vedno nove arhitekturne rešitve, ponujamo paleto hiš, ki so primerne za različno velike družine, prilagojene različnim življenjskim navadam bodočih stanovalcev. Za tipske hiše je značilno, da so racionalno zasnovane, idealno je izkoriščen prav vsak kvadratni meter stanovanjske površine. Marles hišo pa lahko oblikujejo tudi povsem individualno - po željah in potrebah naročnika. Vsi gradbeni materiali Marles hiše delujejo na človeka pozitivno in nudijo izredno zdravo ter prijetno klimo, hkrati pa so neškodljivi za okolje. Zaradi energetske varčnosti zagotavljajo velik prihranek energije in nižje stroške udobnega bivanja. Zaradi pomanjkanja časa pa se vse več kupcev odloča za gradnjo na ključ, pri čemer v Marlesu kupcem ponujajo celostne rešitve.
S svojimi izvirnimi inženirskimi rešitvami že skoraj osem desetletij nastopamo s pionirsko vlogo pri razvoju gradnje z naravnimi in okolju prijaznimi materiali in prispevamo k temu, da je industrijska proizvodnja stavb iz naravnih in okolju prijaznih materialov z nizkim ogljičnim odtisom postala stalnica v proizvodnji sodobnih stavb. Cilj našega podjetja je zagotavljanje trajnostnega bivanja v skoraj nič-energijskih stavbah in življenje z minimalnim vplivom na okolje.