Marles je prejemnik certifikata za odličnost uporabniške izkušnje 2023 (Excellent customer experience Certificate)


Head Mailing odlicnost2
V podjetju MARLES že desetletja narekujemo trende na področju razvoja tehnoloških rešitev trajnostne in energetsko varčne gradnje sodobnih stanovanjskih hiš in investicijskih objektov. Pri tem zmeraj in povsod na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo naših kupcev. Zato nam je v prav posebno zadovoljstvo, da smo s strani največje specializirane agencije v Sloveniji - Mystery Shopping z mednarodno licenco ELITE MSPA - prejeli Certifikat za odličnost uporabniške izkušnje. 
Certifikat Excellent Customer Experience je priznanje za podjetja, ki želijo združiti odlično uporabniško izkušnjo strank z dobro delovno izkušnjo zaposlenih. Je priznanje našim prizadevanjem pri uvajanju vseh izboljšav ter protokolov, ki smo jih uvedli za kupcem in zaposlenim prijazno okolje in nakupno izkušnjo. Certifikat je tudi odraz naših prizadevanj za vlaganja v uspešen razvoj zaposlenih, ugled podjetja in blagovne znamke MARLES. Odraža zadovoljstvo in pripadnost zaposlenih, zavzetost, strokovnost, produktivnost ter motivacijo za visoko kakovost naših storitev. 

Strokovne meritve uporabniških izkušenj

Certifikat za odličnost uporabniške izkušnje priča o celostni kakovosti naših storitev. Prejeli smo ga od prve in največje specializirane Mystery Shopping agencije v Sloveniji - Skrivnostni nakup, d. o. o., ki je za področje Slovenije že sedmo leto zapored edina dobitnica prestižnega naslova ELITE MSPA. Meritve uporabniške izkušnje izvajajo že več kot 18 let s storitvijo skrivnostni nakup / mystery shopping in so doslej izvedli že več kot 130.000 standardiziranih nakupov za preverjanje kakovosti uporabniških izkušenj. Izkušnje učinkovito spremljajo s ključnimi dejavniki, ki kažejo nivo izpolnjenosti pričakovanj kupcev skozi kakovost nudenja storitev. Pričajo o topli dobrodošlici, prijaznosti in ustrežljivosti, skrbi in izkazani podpori Marlesovim strankam.

Že več kot pol stoletja na pravi poti
»V Marlesu že več kot pol stoletja skrbimo za odlično bivanje v objektih, ki jih gradimo na najvišjem nivoju in posledično skrbimo za najboljšo uporabniško izkušnjo naših kupcev. Posamezniki, ki se odločijo za gradnjo z Marlesom, za nas niso zgolj kupci, ki jim nudimo najboljšo izkušnjo v procesu nakupa in gradnje njihovega doma, temveč je naš primarni cilj ljudem omogočiti najvišji nivo in kakovost bivanja skozi desetletja njihove uporabe objektov, ki jih gradimo. Dejstvo, da smo prejemniki Certifikata za odlično uporabniško izkušnjo vse navedeno potrjuje, hkrati pa nam pomeni veliko motivacijo in zavezo, da na naši poti gradnje najkakovostnejših, trajnostno grajenih objektov, vztrajamo še naprej,« je ob prejetju certifikata povedal Bogdan Božac, prokurist podjetja MARLES d. o. o.

Certifikat jemljemo kot potrdilo in zavezo

Prejeti certifikat je za podjetje MARLES po eni strani potrditev, da smo na pravi poti, po drugi pa zaveza, da tudi v prihodnje našim strankam prinašamo popolno predanost in strokovnost. Kot vodilno podjetje na področju razvoja tehnoloških rešitev trajnostne in energetsko varčne gradnje, si namreč ne prizadevamo le za zdravo bivanje, izjemno bivalno ugodje in visoko energetsko učinkovite domove naših kupcev, pač pa je naš cilj ponujati storitve na najvišji kakovostni ravni. 
Navdihuje nas, da smo lahko vzor in gonilo napredka naše družbe tudi na tem področju in nas veseli, da s prejetim Certifikatom predstavljamo vzor vsem tistim, ki takega odnosa morda še nimajo. Prepričani smo namreč, da je svet zaradi teh naših prizadevanj lepši za vse.