Marles ponovno v najvišjem razredu bonitetne odličnosti AAA


AAA
Marles je tudi letos prejel najvišjo oceno poslovnega subjekta AAA, ki jih zaupanja vrednim in verodostojnim podjetjem vsako leto podeljuje bonitetna hiša Bisnode. Bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost in temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.Banner (SLO)


Najvišja bonitetna ocena AAA, ki izkazuje bonitetno odličnost, predstavlja tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji, so zapisali v BISNODE SLOVENIJA.

»Naša finančna stabilnost je zagotovo garancija za dodatno zaupanje poslovnih in individualnih naročnikov v slovenskem in mednarodnem poslovnem okolju. Z nadpovprečnim poslovanjem z najvišjo oceno bonitetne odličnosti, predstavljamo zanesljiv in kredibilen poslovni subjekt, ki z nenehnim vlaganjem v razvoj verodostojno izkazuje visoko kakovost poslovanja na vseh nivojih, tako glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev. Z odličnimi poslovnimi rezultati smo znova dokazali, da smo daleč največji in najpomembnejši slovenski proizvajalec in izvoznik lesenih objektov, ki ima vodilno strateško in razvojno vlogo na področju lesenih montažnih objektov,« je dejal direktor podjetja, Bogdan Božac. 


MCA HISA NB R H 01 za objavo

certifikati all pasica maj 2019