Marles prejel visoko priznanje poslovne odličnosti


 AZ 0576 v02
Po lanskoletnem tretjem zaporednem prejemu certifikata bonitetne odličnosti AAA, smo v podjetju Marles hiše Maribor, d.o.o., letos s prejemom ZLATE BONITETNE ODLIČNOSTI AAA, potrdili uvrstitev med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji.
Zlato bonitetno odličnost je doseglo zgolj 6,9 odstotkov vseh podjetij
Zlata bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjem bonitetnem obdobju. V Sloveniji je v letu 2019 med vsemi 176.466 registriranimi podjetji zlato bonitetno odličnost doseglo zgolj 6,9 odstotkov vseh podjetij, med slednje spada sedaj tudi naše podjetje Marles hiše Maribor d.o.o. Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in visoko priznanje poslovne odličnosti, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni. V mednarodnem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si podjetja dodatno utrjujejo svoj ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju.

Certifikate podeljujejo v 12-ih evropskih državah
Skupina Bisnode je vodilno evropsko podjetje, ki deluje na področju poslovnih informacij in podatkovne analitike in je strateški partner največjega globalnega ponudnika poslovnih informacij družbe Dun & Bradstreet. Ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 12-ih evropskih državah: Švedski, Norveški, Finski, Danski, Nemčiji, Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Poljski, Češki in Madžarski.

Predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt
»Zaupanje in verodostojnost sta danes redki lastnosti. Ponosni smo, da se s prejemom evropsko priznanega certifikata odličnosti uvrščamo med redke in najboljše poslovne subjekte, ki se lahko pohvalijo s to mednarodno uveljavljeno oceno in s tem dokazujemo, da delamo prave stvari in smo na pravi poti. Daje nam motivacijo in zagon za naprej, da bomo tudi v prihodnje stopali po poti najvišjih normativov poslovanja in izpolnjevali našo vizijo. Našim strankam in poslovnim partnerjem bomo tako še z večjim zaupanjem in verodostojnostjo nudili produkte, ki sodijo v sam vrh evropske in svetovne ponudbe trajnostne gradnje in kakovostnega bivanja. Podjetja, ki izkazujemo zlato bonitetno odličnost, predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Vsekakor velika pohvala za dosedanje delo ter dobra referenca za naprej,« je ob prejemu prestižne odličnosti povedal direktor podjetja Marles hiše Maribor, Matej Vukmanič.

Več o zlati bonitetni odličnosti si lahko preberete TUKAJ.
Hvala vsem kupcem Marles hiš, partnerjem in dobaviteljem, da ste del MARLES zgodbe!