Marles pridobil certifikat poslovne odličnosti!


certifikat
V začetku letošnjega leta so Marles hiše Maribor d.o.o. s strani Gospodarske zbornice v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface pridobili certifikat poslovne odličnosti "Excellent SME Slovenia"


Spletni certifikat oziroma "Excellent SME Slovenia" je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo COFACE izdaja najboljšim podjetjem v Sloveniji. Glavni cilji izdaje certifikata je povečanje varnosti poslovanja in zaupanja ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja na strani kupcev in poslovnih partnerjev.

Poglavitni nameni izdaje certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih podjetij, promocija varnega poslovanja in promocija dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje podjetij k večji poslovni odličnosti. Imetnik certifikata pridobi danes zelo potrebno kredibilnost pri poslovanju.

Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše Coface Slovenija ter spletna tehnologija SafeSigned®, ki preprečuje kopiranje tega znaka kakovosti iz spletne strani bonitetne hiše COFACE.
Na pridobljeni certifikat smo Marlesu ponosni in upamo, da smo s tem naredili še dodatni korak k utrditvi Vašega zaupanja v sodelovanje z nami.


Gospodarska zbornica Slovenije s tem certifikatom potrjuje, da je podjetje Marles hiše Maribor d.o.o., ki upravlja s to spletno stranjo, zadostilo pogojem za izdajo certifikata. Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija. Navedeni podatki o podjetju so preverjeni, podrobnejše informacije s spiskom potrjenih spletnih strani, se nahajajo na „verificirani spletni strani”.