Marles s pridobljenimi certifikati dokazuje svojo odličnost


e1


Kvaliteto naših hiš dokazujemo s certifikati, pridobljenimi z dokazano odličnostjo, ki jo zagotovimo vsem našim kupcem Marles hiš. 

Prvi v Sloveniji smo pridobili certifikat CE – evropsko tehnično soglasje, kateremu zaupajo kupci celotne Evropske unije. Proizvodnja v Marlesu je standardizirana, kar pomeni, da standarde kakovosti izpolnjujemo do vseh svojih naročnikov ne glede na to kje gradijo in kakšne vrste objektov.

Kupcu enodružinske hiše v Sloveniji naredimo objekt z enakim materialom, skrbnostjo in kakovostjo kot kupcu prestižne vile v Toskani, Provansi, ob Boromejskih otokih ali Ženevskem jezeru. Nenehno strmenje k novostim in kakovosti pa se odraža tudi v tujini, kjer smo v letošnjem letu že presegli načrt prodaje za 30%.

V Marlesu se zavedamo, da je pravo kvaliteto mogoče doseči le s konstantnim vlaganjem v razvoj in nove materiale in tako smo naš certifikat Passivhaus za pasivno hišo, ki smo ga pridobili že v letu 2008 nadgradili še s certifikatom Passivhaus za konstrukcijski sisitem MEGA PLUS PASIV.

Marles je nosilec vseh najpomembnejših certifikatov v montažni gradnji, več o naših pridobljenih certifikatih pa na naši spletni strani www.marles.com/hise/certifikati