Zaključili smo gradnjo prvih 9 ekskluzivnih hiš v naselju Drenov Grič


Drenov grič 1
Marles je zaključil z deli pri projektu gradnje modernih in ekskluzivnih devetih hiš v sodobnem naselju Drenov Grič. Tam boste svojo novo bivališče našli vsi, ki želite živeti v naravi in hkrati blizu mesta. V novem naselju Drenovo, kjer je v načrtu gradnja kar 78 objektov, smo zgradili prvih devet Marles hiš. 


drenovo logo 02 200x120Blizu mesta in hkrati v čudoviti naravi
Naselje DRENovo je umeščeno ob cesti med Ljubljano in Vrhniko ter leži na obrobju ravninskega krajinskega parka, nedaleč od hribovitih Polhograjskih Dolomitov. Do ljubljanske obvoznice je le 8,5 km, do središča Ljubljane 20 minut ter do najbližjega nakupovalnega središča ravno tako 20 minut. Najpomembnejše pa je, da je le nekaj korakov do miru in narave. 

lokacija V BLIZINI 


V neposredni bližini so vrtec, šola, knjižnica, trgovine, lekarna in pošta, nedaleč so tudi rekreacijske površine. Neposredna okolica omogoča sprehode in druge aktivnosti v naravi. Soseska bo imela urejene skupne površine za prijetno druženje odraslih in varno igro otrok. Parkirna mesta bodo zagotovljena, drugega prometa v soseski ne bo. 


dostopnost UREJENOST IN VARNOSTZa hiše je značilna sodobna arhitektura in energetsko varčna gradnja z velikim poudarkom na zunanji ureditvi. Domišljena razporeditev enot omogoča stanovalcem največjo možno zasebnost. Hitra dostopnost potrebne infrastrukture in javnih ustanov vsakodnevno prihrani dragocen čas, ki ga lahko namenite sebi, družini ali sprostitvi v naravi. Marles, največji in najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov, z veliko odgovornostjo izdeluje hiše, ki omogočajo najvišjo kakovost bivanja. Sodimo v sam evropski vrh in smo nosilci vseh najpomembnejših certifikatov za montažno gradnjo, ki nam omogočajo delovanje po celotni Evropi. V naselju DRENovo bo predvidoma skupno 78 montažnih lesenih vrstnih hiš z bivalno površino okrog 150 m2 in pripadajočim zemljiščem od 140 m2 naprej. Hiše bodo dveh različnih tipov in grajene v več sklopih. V prvem sklopu je na voljo 9 hiš. Več o naselju DRENovo lahko preberete na DRENovo. 


kakovost bivanja nalozba v prihodnost

Vabljeni k ogledu posnetka o novem naselju.