Podpisali pogodbo za gradnjo dveh novih nizov naselja Drenovo


Drenovo photo news
V novo nastajajočem naselju DRENovo se je investitor zaradi izjemne prodaje, ki je presegla vsa pričakovanja, že odločil nadaljevati z izgradnjo dveh novih nizov varčnih lesenih hiš. Vrstne hiše v konceptu Marles Zero Energy Home na lokaciji v mirnem okolju narave s prestolnico na dosegu roke, so zelo očitno ponudba, ki zlahka prepriča še tako zahtevne kupce. Pogodba za izgradnjo 18 novih skoraj nič-energijskih hiš je tako že podpisana in z gradnjo bomo pričeli že v sredini junija, postavitev še zadnje v tretjem nizu pa bo končana najkasneje do konca septembra. Hiše so postavljene z vizijo najvišje kakovosti in najsodobnejših trajnostnih vidikov gradnje
»Veseli nas, da lahko ljudem pomagamo do sodobnega doma na sanjski lokaciji in da so številni kupci tako hitro prepoznali odlično kombinacijo, ki jo ponuja DRENovo. Po eni strani gre za vrhunsko lokacijo na obrobju ravninskega krajinskega parka nedaleč od hribovitih Polhograjskih Dolomitov, ki je od ljubljanske obvoznice oddaljena le dobrih osem kilometrov, in po drugi strani za izjemno ponudbo objektov, grajenih po konceptu Marles Zero Energy Home – hiš postavljenih z vizijo najvišje kakovosti in najsodobnejših trajnostnih vidikov gradnje,« je novico o izjemnem interesu kupcev pospremil Matej Vukmanič, direktor podjetja Marles.


Vse skupaj je predvidenih 78 skoraj nič-energijskih objektov 
Družina kupcev Marles hiš, pa tudi partnerjev in dobaviteljev, ki pišejo izjemno Marlesovo zgodbo, tako še naprej hitro raste. Samo na atraktivni lokaciji Drenovega griča je vse skupaj predvidenih 78 ničenergijskih objektov z navdihujočo ekološko noto vključevanja obnovljivih gradbenih materialov. In kar je za kupce prav tako pomembno: ta koncept - Zero Energy Home - omogoča tudi minimalne stroške vzdrževanja v celotni življenjski dobi objekta. Nizki stroški, prepoznana kakovost Marlesove gradnje, ki vključuje tako razvojne trende in novosti na področju materialov kot elemente ekologije in energijske varčnosti, pa ni še vse, kar prepriča kupce, da postajajo del Marlesove družine. Prepoznani kot zaupanja vredni proizvajalci lesenih objektov, se namreč pri Marlesu ponašamo z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati in preverjeno kakovostjo. Z letos vnovič potrjeno ZLATO BONITETNO ODLIČNOSTJO AAA še naprej krepimo svoj položaj med najboljšimi poslovnimi subjekti v Sloveniji, poleg tega pa kot največji in najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov s svojim znanjem, izkušnjami in referencami sodimo v sam evropski vrh. Tudi vse to je zagotovo pomemben razlog, da postaja DRENovo ena najatraktivnejših lokacij in najbolj zaželenih destinacij, kjer se uresničujejo sanje po sanjskem domovanju.