Najuspešnejši pri pridobivanju subvencije Eko sklada


Eko sklad 1
Najuspešnejši pri pridobivanju spodbud! Marlesovi kupci najštevilnejši in najuspešnejši pri pridobivanju subvencije Eko sklada!


Marles hiše so rezultat dolgoletnega razvoja in vključujejo tako razvojne trende, novosti na področju materialov kot tudi elemente ekologije, energijske varčnosti.

Prav iz tega razloga izpolnjujejo zmeraj tudi vse predpisane zahteve Eko sklada.

Na predstavitvi Konzorcija Pasivna hiša je predstavnica Eko sklada povedala, da se lahko v Marlesu pohvalijo z največjim številom kupcev, ki letno kandidirajo za nepovratna finančna sredstva Eko sklada, predvsem iz naslova gradnje in nakupa nizkoenergijske ali pasivne stanovanjske hiše.

Pohvalijo se lahko tudi z dejstvom, da so do sedaj vsi njihovi kupci, kateri so kandidirali za NF sredstva, ta sredstva tudi brez težav prejela
V Marlesu vsaki stranki tudi pomagajo pri pravilni izpolnitvi vloge za prijavo in kar je za njihove stranke še bolj pomembno, pripravijo jim vso potrebno dokumentacijo podizvajalcev v primeru gradnje na ključ.

S tem Marles potrdi, da je bila vgradnja naprav in sistemov s strani njihovih partnerjev pravilno izvedena in s tem izpolnjuje vse zahteve Eko sklada.