Podpisali pogodbo za gradnjo ene izmed največjih stanovanjskih sosesk v Sloveniji


2   B spredaj
|  MARLES HIŠE MARIBOR  |  SH GLOBAL

Z nepremičninsko investicijsko družbo SH Global smo 14. junija 2019 podpisali pogodbo o sodelovanju v projektu izgradnje ene izmed največjih stanovanjskih sosesk v Sloveniji – naselja Radvanje Nature Luxury. Soseska se nahaja na elitni lokaciji urbanega naselja pod Pohorjem, kjer bo umeščena vsa potrebna infrastruktura, z izjemnim območjem zelenih površin in ustrezno ter dostopno prometno povezavo.

SH Global   logo       logo   
Marles   SG Global 1     Marles hiše Maribor   

PROJEKT: RADVANJE NATURA LUXURY
Z NARAVO IN TRADICIJO - HIŠE S PANORANSKIM POGLEDOM

Na eni izmed zadnjih praznih parcel pod Mariborskim Pohorjem, v samem osrčju narave, se bo gradila ena največjih stanovanjskih sosesk v Sloveniji - stanovanjska soseska Radvanje nature Luxury. Gre za nadstandardni projekt izgradnje visokokakovostnih in visokoučinkovitih nizkoenergijskih hiš, ki bo v svoji funkcionalni in arhitekturni zasnovi sledil najzahtevnejšim strankam, ki poleg energijske varčnosti in funkcionalnosti iščejo dom, ki bo ustrezal dinamiki njihovega sodobnega življenjskega sloga in trajnostnim vidikom gradnje.

Stanovanjska soseska Radvanje nature Luxury bo obsegala tako enodružinske hiše, vrstne hiše, stanovanjske dvojčke in stanovanja v vila blokih. V prvi fazi se bodo gradile enodružinske hiše, vrstne hiše in dvojčki, ki bodo obsegali vse, kar potrebuje sodobna družina za svoje bivanje. 

Hiše naselja Radvanje nature Luxury bodo zasnovane z mislijo na energetsko varčnost, funkcionalnost in visoko bivalno udobje. Samostojne hiše, ki stojijo najbližje gozdu in naravi, se v kontekst Pohorja povezujejo s svojo leseno fasado in poševnimi strehami. Nizi vrstnih hiš in dvojčkov pa dajejo prednost preseganju ustaljenih okvirjev sodobnosti in urbanosti. Objekti imajo dobre razporeditve tlorisov, razkošne prostore in so odlična izbira za družine, ki jim je vrhunsko bivalno udobje na prvem mestu. 

Soseska je od centra Maribora oddaljena cca 3 km, najbližja osnovna šola je cca 1000 m stran od lokacije, najbližji vrtec pa cca 400 m. 


Stanovanjski objekti bodo različnih velikosti. Neto površina vrstnih hiš je 159 m2 in je razdeljena med pritličje ter prvo in drugo nadstropje. Stanovanjski dvojček ima prav tako tri nadstropja s skupno neto tlorisno površino 217 m2, vrstne hiše, ki so nadstropje nižje imajo neto tlorisno površino 177 m2.

Hiša s panoramskim pogledom je lahko zgrajena v 6 do 8 mesecih. Prodaja parcel z gradbenim dovoljenjem in plačanim komunalnim prispevkom je že v teku.

Več informacij: TUKAJ  oziroma nas kontaktirajte.