Postali smo AMBASADORJI »zelenega, ustvarjalnega in pametnega« gospodarstva Slovenije


se se manjsa obrezana
Ponosni smo, da smo postali AMBASADORJI »zelenega, ustvarjalnega in pametnega« gospodarstva Slovenije. »Dobrodošli v družbo prebojnih podjetij slovenskega gospodarstva! Z veseljem vam sporočamo, da smo vaše podjetje uvrstili med ambasadorje nacionalne komunikacijske kampanje I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART,« je zapisano v sporočilu, ki smo ga prejeli od Javne agencije SPIRIT Slovenija. 
Dvig prepoznavnosti Slovenije kot tehnološko razvite, kreativno naravnane in zelene države
S tem smo pri Marlesu prejeli še eno potrditev, da našim kupcem in celotnemu lokalnemu okolju nudimo ne le prvovrstne poslovne storitve, temveč tudi vrhunske prebojne proizvode, ki širšemu poslovnemu okolju med drugim služijo tudi kot vzorčni modeli prihodnosti.Javna agencija SPIRIT Slovenija namerava s komunikacijsko kampanjo, ki jo podpisuje z državno znamko, pripomoči k dvigu prepoznavnosti Slovenije kot tehnološko razvite, kreativno naravnane in zelene države, h gradnji njene pozitivne podobe, prepoznavanju investicijskih priložnosti in možnosti gospodarskega sodelovanja. »V promocijo nameravamo vključiti najbolj inovativna in trajnostna naravnana podjetja, katerih prebojne rešitve podpirajo zgodbo zelenega, ustvarjalnega in pametnega slovenskega poslovnega okolja. Torej rešitve, kot jih razvija vaše podjetje,« so še dodali pri Spiritu.

Mednarodni ugled Marlesa je rezultat nenehnega vlaganja v znanje in inovacije
»Počaščeni smo, da smo zapisani med nosilce najbolj trajnostno naravnanih rešitev slovenskega gospodarstva,« se je na novico o dodelitvi ambasadorstva odzval Matej Vukmanič, direktor podjetja Marles hiše. »Nacionalna komunikacijska kampanja znamke I feel Slovenia je s celovito in enotno promocijo slovenskega gospodarstva namenjena dvigu prepoznavnosti in ugleda Slovenije v mednarodnem okolju. V ospredje postavlja kreativne, inovativne in dostopne rešitve za ljudi ter za dolgoročen razvoj družbe in prepričani smo, da lahko v Marlesu odločno podpremo ta prizadevanja. Glede na to, da že skoraj osem desetletij narekujemo razvojne smernice in smo globalno priznani kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih montažnih objektov, lahko h kampanji doprinesemo ne le z izjemnimi referencami na tem področju, pač pa tudi z mednarodnim ugledom, ki je rezultat nenehnega vlaganja v znanje in inovacije. Z dovršenimi bivalnimi rešitvami, ki jih ponujamo tako na domačem kot številnih tujih tržiščih, že vrsto let v praksi izkazujemo ključne konkurenčne prednosti slovenskega gospodarstva, ki se odražajo v številnih Marlesovih prebojnih projektih. Vsakič, ko prejmemo kakšen certifikat ali priznanje, s katerim je prepoznano naše postavljanje novih meril na trgu sodobne gradnje, smo veseli in ponosni. Zavedamo se namreč, da s tem izpolnjujemo tudi pričakovanja in obljube dane našim kupcem.«

Hvala vsem kupcem Marles hiš, partnerjem in dobaviteljem, da ste del MARLES zgodbe!