Predstavili smo Marles hišo VITA PRO


News 2
Ste zamudili ogled hiše VITA PRO?
Sedaj si lahko preberete več o tem, kaj smo predstavili na dnevu odprtih vrat.


Your Webpage Orange Banner Line

IMG 20231004 102237 v01          Hisa 5      IMG 20231004 102525 01

VITA PRO je odličen primer individualno zasnovane hiše na ključ, zgrajene v pasivnem standardu. 

Njene glavne prednosti so:

➡ Nadstandardno udobje, 

➡ izredno funkcionalna razporeditev

➡ najsodobnejše arhitekturne in energetske rešitve.

Hiša z najnaprednejšimi energetskimi in tehnološkimi rešitvami obsega 140 kvadratnih metrov bivanjske površine. Nadstandardno udobje zagotavljajo popolna prilagoditev pričakovanjem in željam kupcev in posebna arhitekturna prilagoditev prostorskim urbanističnim zahtevam. Dvokapna zasnova ter skladni in preprosti proporci z unikatnimi detajli prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem, ki se zaključi z nadstreškom na terasi. 

 

Orange Banner Line

Na dnevu odprtih vrat smo na voljo Marlesovi strokovnjaki, tako prodajniki kot arhitekti, ki svetujejo vsem, ki nameravajo graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vsaka hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Prisotni bodo tudi naši izkušeni strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo predstavili najnovejše trende v energetski oskrbi vašega doma. 

 

 Vse dodatne informacije o prihajajočih dogodkih so na voljo tudi na telefonski številki 02/429 45 03 in na elektronskem naslovu info@marles.com.