Marles B2B Rešitve

V Marlesu verjamemo v ustvarjanje boljšega standarda bivanja, za kar je potrebno vrhunsko načrtovanje zasnove in vodenje projektov. Pri gradnji stanovanjskih hiš, turističnih objektov, javnih in poslovnih objektov, vključno s stanovanji, šolami in vrtci sodelujemo z investitorji in arhitekti. Če imate pripravljen načrt, vas vabimo, da se z nami pogovorite o tem, kako vam lahko pomagamo pri njegovi uresničitvi.

Turistična naselja, hoteli, vasi in vile

Razvoj turističnih sosesk

Marles ponuja celovito rešitev na ključ za investitorje, ki želijo vlagati v turistično panogo. Specializirani smo za razvoj po meri zgrajenih naselij, hotelov, vasi in vil s skupnimi prostori ter brezhibno integracijo vrhunskega oblikovanja, inovacij in kakovosti.

Stanovanjski objekti

V Marlesu verjamemo v ustvarjanje boljšega standarda bivanja, za kar je potrebno vrhunsko načrtovanje stanovanjskih sosesk. Marles ima rešitve za vse, od popolnoma prilagojene individualne lesene hiše, izdelane po meri, in hiše iz našega kataloga, vse do večnadstropnih stavb in celotnih stanovanjskih sosesk.

Javni in poslovni objekti

Podjetje Marles ima dokazane rezultate pri gradnji javnih in poslovnih trajnostnih lesenih objektov. Naš sistem montažne in modularne gradnje je še posebej primeren za časovno učinkovite in trajnostne projekte, zato smo na primer zgradili 400 šol in vrtcev, kjer je čas gradnje na lokaciji pogosto omejen na šolske počitnice.

Modularne sistemske rešitve

Pri Marlesu lahko svoje načrte uresničite z uporabo našega modularnega sistema, kjer so vsi moduli izdelani v naši tovarni v nadzorovanih pogojih, kar zagotavlja natančnost in kakovost ter časovno učinkovitejšo montažo na kraju samem.