Prihodnost lahko gradimo skupaj

Možnosti sodelovanja

V Marlesu verjamemo v moč sodelovanja in ustvarjalnosti pri oblikovanju prostorov, ki so tako estetsko privlačni kot tudi funkcionalni. Kot vodilno podjetje na področju lesene montažne gradnje smo ponosni na naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje, ki nam omogočajo, da soustvarjamo inovativne in trajnostne arhitekturne rešitve.

Marles je skozi leta sodeloval z vrsto priznanih arhitektov, s katerimi smo ustvarili izjemne objekte.

Sodelovanja z zunanjimi arhitekti so prinesla številne inovativne ter edinstvene projekte, ki so leseno montažno gradnjo postavili v ospredje trajnostne in sodobne gradnje.

K sodelovanju vabimo arhitekte, da se nam pridružijo in soustvarjajo prihodnost bivanja skozi kreativno uporabo lesene montažne gradnje. Skupaj želimo oblikovati in uresničiti navdihujoče vizije, ki bodo prispevale k trajnostnemu razvoju gradbenega sektorja in izboljšanju kakovosti življenja.

Marles je najnaprednejši in največji slovenski proizvajalec za gradnjo hiš s sistemskimi rešitvami z najdaljšo dediščino v regiji. Ponaša se z globalnim odtisom in obsežnim portfeljem izvedenih projektov.

Naši temelji segajo v leto 1899, zato smo v tem času pridobili neprekosljivo znanje, izkušnje in strokovnost na področju gradnje montažnih lesenih objektov, saj smo od leta 1942 na naši napredni proizvodni lokaciji v Mariboru, v osrčju slovenskih gozdov, ustvarili več kot 30.000 hiš in 400 javnih objektov, šol in vrtcev za naročnike po vsem svetu.

Načrtujemo in gradimo kakovostne objekte s sodobnimi metodami lesene montažne gradnje z dolgo življenjsko dobo za bolj zdravo, učinkovito in trajnostno prihodnost.