Naša tehnologija

Napredne rešitve

Uresničitev vizije doma po vaši lastni zamisli je naše osnovno poslanstvo. Zato vam z Marlesovimi naprednimi rešitvami omogočamo najsodobnejši koncept bivanja ter ustrežemo vsem vašim zahtevam in željam. Izberite svojo ter jo vključite v zasnovo vašega sanjskega doma.

Konstrukcijski sistemi

V Marlesu posvečamo posebno pozornost materialom, ki jih vgrajujemo v objekte, saj želimo doseči maksimalno bivalno okolje uporabnikov naših objektov ter hkrati čim manjšo obremenjevanje okolja. Zato v naše objekte vgrajujemo izključno materiale naravnega izvora.

Gradbeni materiali za montažno hišo

V Marlesu posvečamo posebno pozornost materialom, ki jih vgrajujemo v objekte, saj želimo doseči maksimalno bivalno okolje uporabnikov naših objektov ter hkrati čim manjšo obremenjevanje okolja.

Zvočna in toplotna

Izolacija

Izolacija hiše igra ključno vlogo v zagotavljanju kakovostnega bivanja. Zvočna izolacija je še posebej pomembna, saj varuje pred neprijetnim hrupom, ustvarja udobno okolje ter ohranja intimnost doma. Pri gradnji lesenih konstrukcij s kombinacijo zvočno izolacijskih materialov dosegamo visoke standarde, primerljive s klasično masivno gradnjo.

Pri Marlesu se zavedamo, da dobro izolirana hiša s primernim in natančno izvedenim toplotnim ovojem pomeni velik prihranek energije ne samo pozimi, ko je potrebno hišo ogrevati, temveč tudi poleti, ko s pravilno načrtovanim in natančno izvedenim ovojem objekta lahko pripomoremo k optimalnejšim bivanjskim pogojem in prijetnem počutju v objektu.

Udobje

V Marlesu posvečamo posebno pozornost materialom, ki jih vgrajujemo v objekte, saj želimo doseči maksimalno bivalno okolje uporabnikov naših objektov ter hkrati čim manjšo Za lastnike Marles hiš je varčevanje z energijo hkrati preprosto in udobno. Bivanje v Marles hiši pomeni zmanjšanje okoljskega vpliva in stroškov ogrevanja, ob ohranjanju optimalnih bivalnih pogojev. Izolacija stavbnega ovoja s kakovostnimi materiali zmanjšuje toplotne izgube, kar omogoča učinkovito ogrevanje in zmanjšanje stroškov energije.

Varnost

V Marlesu se zavedamo kako pomemben je občutek varnosti v svoji hiši. Zato pri nas uporabljamo le najboljše materiale, ki so odporni na številne vplive. Dosegajo visoko požarno in potresno varnost, so odporni na veter in poplavne nevarnosti.