4. 4. 2024

Marlesov Dan odprtih vrat v Tržiču

V soboto, 13. aprila 2024, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled tipske hiše, ki se nahaja v okolici Tržiča na Gorenjskem. To Marlesovo tipsko hišo z dvokapno streho odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen, a hkrati prostoren tloris ter visoka energetska učinkovitost.

133 m² stanovanjska površina
Tip strehe: dvokapnica
Etažnost: pritličje + nadstropje
Število sob: 3 spalnice
Naklon strehe: 30°

Hiša je grajena v standardu pasivne oziroma skoraj nič-energijske hiše, z vgrajenim sistemom centralnega prezračevanja pa je naročnik prejel tudi nepovratna finančna sredstva s strani Eko sklada. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje in nudijo zdravo ter nadvse ugodno bivalno klimo.

Odlika arhitekturne zasnove je nadstropni objekt, ki ima  v pritličju 2,70 m stojne višine ter polno nadstropje s stojno višino 2,5 metra. Želja po preprosti, tradicionalni, vendar tehnološko moderni hiši, je pripeljala do zelo prostornega doma za sodobno družino. Hiša je bila zgrajena na ključ.

Grozl Vita pro DOV
Hiša, ki sledi viziji najvišje kakovosti trajnostne gradnje

Kot največji in najbolj izkušen slovenski proizvajalec lesenih montažnih objektov, danes vso svojo pozornost usmerjamo v funkcionalne arhitekturne rešitve in implementacijo najvišjih standardov gradnje.

Vaš sanjski dom ustvarjamo skupaj. Da bo izkušnja gradnje vašega doma čim bolj prijetna, vas bomo spremljali na vseh korakih procesa gradnje. Poskrbeli bomo za lažje odločitve in edinstvene načine financiranja, ki vas bodo še hitreje pripeljali do doma.

Ne zamudite priložnosti

Predstavili vam bomo novo ekskluzivno ponudbo Marlesovih hiš na ključ in razkrili posebne ugodnosti, ki smo jih pripravili.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada.

NLB KREDIT - Kupcem Marlesovih hiš so posebno ponudbo individualnih kreditov pripravili tudi v NLB. Le te bodo prilagojene vsakemu kupcu posebej, mobilni bančni svetovalec pa vam bo na voljo skozi celoten postopek do nakupa hiše.

Dan odprtih vrat Marles Grozl

Kaj so prednosti vašega obiska?

Oseben ogled: Obisk Marlesovih dni odprtih vrat vam omogoča oseben ogled montažne hiše v živo, kjer lahko iz prve roke doživite trajnostno gradnjo, ki poudarja uporabo okolju prijaznih materialov in energetsko učinkovitost.
Srčni pogovori: Imejte priložnost postaviti vprašanja lastnikom ali predstavnikom podjetja, kar omogoča boljše razumevanje procesa gradnje, uporabljenih materialov in tehničnih rešitev.
Inspiracija: Ogled montažne hiše je več kot le vir idej, je navdihujoče doživetje, ki vam lahko pomaga oblikovati vizijo lastnega trajnostnega doma.
Povezovanje z eksperti: Marlesovi dnevi odprtih vrat vključujejo srečanja s strokovnjaki, kot so arhitekti, prodajni svetovalci in inženirji, ki vam bodo s svojim znanjem in izkušnjami pomagali pri načrtovanju vašega lastnega trajnostnega doma.
Pridružite se nam v soboto, 13. aprila, in se prepričajte, kako lahko tudi vi živite v domu, ki je hkrati odgovoren do okolja in udoben za bivanje.
Grozl Vita pro DOV