Dan odprtih vrat v Vojniku (1)
25. 4. 2024

Marlesov Dan odprtih vrat v Vojniku

V petek, 17. maja 2024, vas v okviru dneva odprtih vrat med 15.00 in 19.00 uro vabimo na obisk in ogled tipske hiše, ki se nahaja v okolici Vojnika na Savinjskem. Marlesova hiša z enokapno streho je grajena trajnostno in v pasivnem standardu, s čimer zmanjša porabo energije. Posebnost hiše je opremljenost z inteligenco, ki poenostavi vsakodnevne procese - od odklepanja vrat brez ključa pa do samodejnega ogrevanja.

149,2 m² stanovanjska površina
Tip strehe: enokapnica
Etažnost: pritličje + nadstropje
Število sob: 3 spalnice
Inteligentni dom v pasivnem standardu

Hiša se ponaša z visokotehnološko opremo in tehnologijo pasivne gradnje ter je odličen primer trajnostno usmerjene gradnje iz certificiranega materiala, zgrajena v skladu s sodobnim oblikovanjem ter nadvse funkcionalno arhitekturno zasnovo. Lastnik je svoja visoka pričakovanja potrdil z izpolnitvijo pogojev Eko sklada za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev iz naslova pasivne gradnje.

Lastnika sta želela modern dom z ravno streho ali enokapnico ter visokimi stropovi. Zato je spodnja etaža visoka 2,7m, zgornja pa od 2,2m do 3,2m, kar notranjim prostorom daje dodatno prostornost. Posebnost hiše je velik odprt bivalni prostor z moderno otočno kuhinjo in s stopnicami, vpetimi v steno.

Pametna hiša je predhodnica naše tipske rešitve UrbanNest iz linije Prime, o kateri si lahko več pogledate na spodnjem linku

Inteligentna pasivna hiša je opremljena s sistemom, ki optimizira vsakdanjik lastnikov, obenem in predvsem pa zmanjša porabo energije.

V hišo so vgrajeni toplotna črpalka zrak–voda, rekuperator zraka, talno gretje, cirkulacijski vod za toplo vodo, pametna električna napeljava s senzorji in vremensko postajo, motorizirana senčila na oknih, vhodna in vrata v shrambo pa omogočajo uporabo prstnega odtisa.

Vaš sanjski dom ustvarjamo skupaj. Da bo izkušnja gradnje vašega doma čim bolj prijetna, vas bomo spremljali na vseh korakih procesa gradnje. Poskrbeli bomo za lažje odločitve in edinstvene načine financiranja, ki vas bodo še hitreje pripeljali do doma.

Ne zamudite priložnosti

Predstavili vam bomo novo ekskluzivno ponudbo Marlesovih hiš na ključ in razkrili posebne ugodnosti, ki smo jih pripravili.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada.

NLB KREDIT - Kupcem Marlesovih hiš so posebno ponudbo individualnih kreditov pripravili tudi v NLB. Le te bodo prilagojene vsakemu kupcu posebej, mobilni bančni svetovalec pa vam bo na voljo skozi celoten postopek do nakupa hiše.

Dan odprtih vrat v Vojniku (1)

Kaj so prednosti vašega obiska?

Oseben ogled: Obisk Marlesovih dni odprtih vrat vam omogoča oseben ogled montažne hiše v živo, kjer lahko iz prve roke doživite trajnostno gradnjo, ki poudarja uporabo okolju prijaznih materialov in energetsko učinkovitost.
Srčni pogovori: Imejte priložnost postaviti vprašanja lastnikom ali predstavnikom podjetja, kar omogoča boljše razumevanje procesa gradnje, uporabljenih materialov in tehničnih rešitev.
Inspiracija: Ogled montažne hiše je več kot le vir idej, je navdihujoče doživetje, ki vam lahko pomaga oblikovati vizijo lastnega trajnostnega doma.
Povezovanje z eksperti: Marlesovi dnevi odprtih vrat vključujejo srečanja s strokovnjaki, kot so arhitekti, prodajni svetovalci in inženirji, ki vam bodo s svojim znanjem in izkušnjami pomagali pri načrtovanju vašega lastnega trajnostnega doma.
Pridružite se nam v petek, 17. maja, in se prepričajte, kako lahko tudi vi živite v domu, ki je hkrati odgovoren do okolja in udoben za bivanje.