3. 6. 2024

Kampanja 'Končno doma' - dom je več kot štiri stene

Po nedavni predstavitvi „prenovljenega“ Marlesa, sledi novi podobi in krovnemu sloganu sedaj še oglaševalska kampanja. Ta v ospredje postavlja najrazličnejše plati doma, ki jih združuje vsem še tako dobro znan občutek, ki ga lahko pričara zgolj lasten dom.

Naslavljanje širše javnosti s čustvenim oglasom

Po predstavitvi nove strateške usmeritve podjetja in podobe blagovne znamke Marles, sedaj s komunikacijsko kampanjo naslavljamo širšo javnost. V čustvenem TV oglasu želimo gledalce popeljati skozi vsakodnevne zgodbe lastnikov s katerimi smo želeli prikazati občutke bivanja in lepoto lastnega doma. Uvodni fazi grajenja podobe sledi izpostavitev Marlesovih ključnih prednosti. V tem primeru možnost popolne individualizacije lesenega montažnega objekta, njegova trajnostna zasnova in izstopajoč funkcionalen dizajn.

Ključno sporočilo: dom je več kot štiri stene

Končno doma – dom je več kot le fizični prostor. Je kraj, kjer se oblikujejo najlepši spomini in kjer se počutimo najbolj varno.

Dom je več kot štiri stene
... je mesto najvažnejšega sestanka.
... je skok na kavč po dolgem dnevu.
... je misel na jutri in izraz naše osebnosti.
... je tisti „aaahhhh“ občutek, kjer ti v spominu ostane vsak trenutek.

Marlesove hiše vam omogočajo, da si ustvarite dom;  prostor, ki je popolnoma vaš – trajnosten, estetsko dovršen in prilagojen vašim potrebam. V Marlesu se zavedamo, da dom ni le kraj bivanja, ampak izraz naše osebnosti, kraj, kjer se odvijajo najpomembnejši trenutki našega življenja. S svojo zavezanostjo trajnosti, inovativnosti in estetskemu oblikovanju ustvarjajo domove, ki presegajo meje običajnega in nudijo več kot le streho nad glavo. Končno doma – to je obljuba, ki jo pri Marlesu izpolnjujemo vsak dan.