22. 5. 2024


Marles hiše: Popolna simbioza med eleganco in energetsko učinkovitostjo

Hiša v okolici Vojnika, zasnovana v pasivnem standardu in grajena na ključ, je izjemen primer sodobne arhitekture, ki združuje estetsko dovršenost in visoko energetsko učinkovitost. Gre za napredno pasivno hišo, ki predstavlja vrhunec Marlesove arhitekturne linije, zasnovane po meri uporabnika.

Elegantna in moderna arhitektura

Urban Nest izstopa z enokapno streho, ki je skrita v atiki, kar ji daje moderen in minimalističen videz. Okna Elegant 78 Premium 400 z zunaj poravnano alu masko iz lesa macesna poudarjajo eleganco in prefinjenost doma. Sodobno oblikovana vhodna vrata z odpiranjem na prstni odtis dodajajo element napredne tehnologije, ki olajša vsakodnevno življenje.

Optimalna izraba prostora in energetska učinkovitost

Zasnova hiše razkriva nove smernice energetskih in tehnoloških rešitev, kar zagotavlja visoko kakovost bivanja in nadstandardno udobje. Vsi servisni prostori so strnjeni v enoten kubus, okoli katerega so nanizani bivalni prostori, kar omogoča večplastno funkcionalnost in energetsko varčnost. Tovrstna pasivna hiša je prejela subvencijo v višini približno 11.000,00 EUR, kar še dodatno potrjuje njeno skladnost s strogimi standardi energetske učinkovitosti in okoljske prijaznosti.

Ključne prednosti pasivne hiše

Hiša ni le dom, temveč izraz načina življenja. Z moderno arhitekturo, najkvalitetnejšimi materiali in tehnološkimi rešitvami predstavlja idealno izbiro za vse, ki želijo živeti v skladu z naravo in obenem uživati v udobju in eleganci sodobnega bivališča. Marlesova zavezanost kakovosti, trajnosti in estetskemu oblikovanju se odraža v vsakem kotičku te izjemne pasivne hiše.

Pasivna hiša, ki je po takratnem razpisu prejela subvencijo cca. 11.000,00 EUR
Okna elegant 78 premium 400, zunaj poravnana Alu maska les macesen
Enokapna streha skrita v atiki
Obdelava v nadstropju po strešni poševnini
Vhodna vrata z odpiranjem na prstni odtis
Steklena ograja na stopnišču
Velike steklene površine
Skrita vodila za žaluzije Z profil in komarniki, vse žaluzije na elektro pogon