15. 2. 2024

Marles na 62. sejmu Dom

Vsi poznamo ta občutek, ko lahko za sabo zapremo vrata svetu tam zunaj in že v naslednjem koraku stopimo v svojega. Se boste odločili za čas z družino, srečanje s prijatelji, urejanje vrta ali branje knjige? Vse je lepše v sodobni Marles hiši. 

Obiščite nas na 62. sejmu Dom in odkrijte z nami najnovejše arhitekturne smernice, individualne gradbene rešitve in trajnostne standarde v montažni gradnji, ki jih pri Marlesu pripravljamo za vas.

Zakaj obiskati Marles na 62. sejmu DOM?

- Odkrijte inovativne rešitve in spremljajte trende v gradbeni industriji: kot vodilno podjetje na področju montažne gradnje, svoje pristope in rešitve stalno razvijamo in uvajamo nove inovacije ter tehnološke rešitve. Na našem razstavnem prostoru se lahko seznanite z najnovejšimi trendi in praksami.

- Pogovorite se z strokovnjaki: Na sejmu bodo prisotni naši strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja o gradnji, materialih, inovacijah itd.

- Oglejte si raznoliko ponudbo: Nudimo velik nabor storitev, od individualnih načrtov do tipskih hiš, šol, vrtcev, športnih dvoran in večstanovanjskih stavb. Na sejmu si lahko ogledate raznoliko ponudbo in izberete tisto, kar ustreza vašim potrebam.

- Odkrijte prednosti montažne gradnje: Predstavili bomo prednosti montažne gradnje, ki vključujejo hitrejšo gradnjo, nižje stroške, boljšo energetsko učinkovitost in trajnostno gradnjo.

Vsak dom ima svoj začetek

Naj se zgodba vašega prične z Marles na 62. sejmu Dom. Obiščite nas  v dvorani A, in se sestanite z Marles strokovnjakom. Na spodnji povezavi lahko izberete datum in čas sestanka. Veselimo se vašega obiska.

https://meet.marles.com/sl/sejem-dom