27. 12. 2023

Marles v letu 2023

V obetajočem letu 2023 je podjetje Marles zaznamovalo izjemno uspešno leto, polno izzivov in priložnosti. S predanim timom in zavezanostjo trajnostnemu razvoju, inovacijam in kakovosti smo postavljali nove standarde v gradnji sodobnih, trajnostnih in varnih montažnih objektov.

Leto 2023 je bilo zaznamovano s številnimi dosežki, ki so plod bogatih znanj in izkušenj naše ekipe.

V letu 2023 velja, da večina naših obiskovalcev svojo pot do sanjskega doma začne kar preko mobilnega telefona. Če pa se sprašujete, katera hiša je prejela največ klikov in hkrati največ povpraševanj iz naše ponudbe tipskih hiš, je brez dvoma zmagovalka v letu 2023 naša hiša ATRIS, ki se ponaša s kar tremi izvedbami glede na velikost. S svojo sodobno zasnovo, inovativnimi rešitvami ter odličnim razmerjem med vrednostjo in ceno je Atris pritegnila pozornost ter postala priljubljena med tistimi, ki si želijo sodobnega in udobnega bivalnega prostora.

Ko govorimo o razmerju med ceno in vrednostjo, želimo izpostaviti tudi najuspešnejšo akcijo v letu 2023 - Simply Right. Znotraj te akcije smo predstavili hiši Clarus in Optima, za kateri velja da sta zasnovani z mislijo na moderno udobje, hkrati pa združujeta estetiko in optimalno razporeditev prostorov. 

Ponosno smo zaključili številne projekte, med katerimi izstopa postavitev petih luksuznih vil v Drenju na Hrvaškem v sodelovanju z investitorjem Wild Adriatic Way.

S tem projektom smo razširili svojo prisotnost na tuje trge, kar je odličen pokazatelj naše ambiciozne rasti.

Marles je tudi v letu 2023 sodeloval pri projektu v Nemčiji, kjer smo postavili kar 22 modularnih enot. S tem projektom smo nadaljevali svoj uspeh v nemškem prostoru. Naši modularni objekti ne le izpolnjujejo potrebe po hitri in trajnostni gradnji, ampak tudi postavljajo nove standarde v smislu kakovosti in funkcionalnosti.

Posebej ponosni smo na naš odziv v prelomnem obdobju, ki so ga zaznamovale poplave v letu 2023. Z zagotavljanjem hitrih in učinkovitih intervencij smo izrazili našo zavezanost trajnostnemu pristopu in skrbi za dobrobit skupnosti. Skozi sodelovanje s prizadetimi smo ponovno potrdili našo vlogo odgovornega akterja, ki se ne le osredotoča na gradnjo, temveč tudi na sočutje, trajnost in pomoč v času krize. Naša predanost skupnosti, v kateri delujemo, se je izkazala kot ključna sestavina naše identitete in poslanstva.

S ponosom se oziramo na leto 2023, ki nas je postavilo pred izzive in nas hkrati okrepilo. S pozitivnimi izkušnjami iz leta 2023 se odpravljamo v leto 2024 s ciljem nadaljnjega ustvarjanja kakovostnih in trajnostnih bivalnih rešitev. Zavezani smo k inovacijam, kakovosti ter gradnji sodobnih in varnih montažnih objektov. Obnovljena energija iz preteklega leta nas navdihuje, da še naprej gradimo prihodnost, ki temelji na odgovornosti, trajnosti in skupnem napredku.