12. 1. 2024

Marles x Hiša Kuhinj

Ob nakupu hiše do meseca marca boste od Marlesa prejeli tudi BON v vrednosti 3000 EUR za kuhinjo iz Hiše Kuhinj!

V Marlesu verjamemo, da je kuhinja srce vsakega doma – prostor, kjer se zbira družina, prijatelji, in kjer nastajajo nepozabni trenutki. 

Z željo po zagotavljanju kakovosti tudi v tem pomembnem prostoru smo sklenili sodelovanje s Hišo Kuhinj in pripravili ekskluzivno akcijo.

V letu, ko se odločate za nov začetek in iščete svoj sanjski dom, vam postrežemo z bonom za novo kuhinjo!

Kako do bona za kuhinjo?

1. Obiščite naš razstavni salon v Ljubljani ali Mariboru in se pogovorite z našimi svetovalci
2. Vaša sanjska hiša je lahko individualna – prinesite idejno zasnovo od zunanjega arhitekta
3. Vaša sanjska hiša je lahko narisana v dogovoru z našimi Marles arhitekti
4. Izbirate lahko tudi med našimi tipskimi hišami, kar vam olajša izbiro
5. Po sklenitvi pogodbe o nakupu Marles hiše boste prejeli bon v vrednosti 3000 EUR, ki ga lahko vnovčite pri podjetju Hiša Kuhinj

Zakaj montažna gradnja?

Hitrost gradnje: Montažna gradnja postavlja nov standard hitrosti in učinkovitosti v gradbeništvu. S pomočjo naprednih tehnologij bomo vašo novo hišo postavili v najkrajšem možnem času, brez nepotrebnih zamud. Montažna gradnja omogoča neprekosljivo učinkovitost v vseh mesecih, saj so elementi zavarovani pred vremenskimi vplivi na gradbišču.

Trajnost: Marlesove hiše so več kot zgolj bivalni prostori – so zasnovane z mislijo na trajnost in estetski videz, ustvarjene za dolgoročno bivanje. Naša zaveza trajnosti se odraža v vsaki podrobnosti, kar ne le prispeva k pozitivnemu občutku ob bivanju v hiši, temveč tudi ustvarja okolju prijaznejše pogoje.

Skoraj nič energijske hiše: Pri Marlesu smo s ponosom posvečeni gradnji skoraj nič energijskih hiš, kar pomeni, da so naše hiše izjemno energetsko učinkovite. S poudarkom na zmanjšanju porabe energije za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje vam omogočamo doseganje izjemno nizkih stroškov energije.

Prejmite ekskluzivni bon v vrednosti 3000 EUR za vašo sanjsko kuhinjo.

Zakaj Hiša Kuhinj?

Ko se boste odločili za kvaliteto Marles, vas bodo s svojo ponudbo premium kuhinj navdušili še strokovnjaki iz Hiša Kuhinj.

Hiša Kuhinj predstavlja izjemno raznovrstno ponudbo premium kuhinj, zasnovanih s pozornostjo do najmanjših podrobnosti. Izdelane so iz najkvalitetnejših materialov, ki zagotavljajo trdnost, vzdržljivost in estetsko dovršenost. Opremljene so z najnovejšo tehnologijo, ki vam omogoča vrhunsko uporabniško izkušnjo. Njihovi strokovnjaki imajo bogato znanje in izkušnje, s katerimi vam bodo z veseljem pomagali pri načrtovanju in izvedbi vaše sanjske kuhinje.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti in začnite novo poglavje svojega življenja v Marlesovi hiši s sanjsko kuhinjo iz Hiše Kuhinj.

*Ob sklenitvi pogodbe za Marles hišo od 1.1.2024, prejmete bon v vrednosti 3000 EUR za nakup kuhinje iz Hiše Kuhinj. Bon prejmete po sklenitvi pogodbe o nakupu hiše pri podjetju Marles Hiše d.o.o.. Bon lahko koristite za nakup kuhinje iz ponudbe Hiše Kuhinj ob dokazilu, da ste posredovan kontakt iz podjetja Marles Hiše d.o.o.. Bon se ne more unovčiti za gotovino. Več podrobnosti o poslovanju in akciji bo v primeru sodelovanja in nakupa, vključena v individualno pogodbo.