18. 3. 2024

Marlesov Dan odprtih vrat v Kamniku

Po našem nastopu na 62. sejmu Dom odpiramo vrata prav posebne hiše, katere zgodba se je prav tako začela na sejmu, vendar nekaj let nazaj.

Predstavili vam bomo zgodbo Nataše in Gregorja, mladega para iz Kamnika, ki je na izjemno ozki parceli uresničil svoje sanje o idealnem domu. Vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 23. marca med 10. in 14. uro v okolici Kamnika.

135 m² stanovanjska površina
Tip strehe: dvokapnica
Etažnost: pritličje + nadstropje
Število sob: 3 spalnice

Tokratni Marlesov dan odprtih vrat je posvečen vpogledu v proces individualne gradnje kot jo narekuje naša linija Forever Mine, ter izpostavljanju prednosti montažne gradnje na zahtevnih parcelah.

Pot se za lastnike ni začela enostavno. Z ozko parcelo in kompleksnimi prostorskimi izzivi so se soočili z dejstvom, da bodo morali graditi individualno. To nam v Marlesu ni predstavljalo izziva saj je ena izmed naših rednih rešitev prav linija Forever mine, oziroma individualen pristop do lesene montažne gradnje. Hiša, ki smo jo ustvarili tako nosi pečat natančnega prilagajanja specifičnostim parcele in potrebam družine.

Ponosno predstavljamo njihov dom, ki združuje najnovejše tehnološke rešitve s trajnostno gradnjo. Pasivna in pametna hiša, zgrajena po standardih Eko sklada, ne le zmanjšuje svoj ekološki odtis, temveč prinaša tudi visoko energetsko učinkovitost in udobje.

Oglejte si izjemne značilnosti hiše, kot so prostorne in svetle bivalne površine, premišljena razporeditev prostorov, sodobna notranja oprema ter pametne rešitve za upravljanje z energijo in udobje bivanja.

Posebnosti individualne pasivne hiše

Zasnova hiše omogoča pasivno gradnjo in visoko energetsko učinkovitost, v skladu s standardi Eko sklada.
Notranja oprema vključuje Karcherjev hrastov oljeni parket in pohištvo iz Alplesa.
Stavbno pohištvo vključuje visoko toplotnoizolativna okna s trislojno zasteklitvijo.
Ogrevanje hiše zagotavlja inverterska toplotna črpalka Orca zrak/voda s 300-litrskim zalogovnikom.
Prezračevalni sistem z rekuperacijo pomaga zniževati stroške ogrevanja in zagotavlja čist zrak v vseh prostorih.
Pametne rešitve vključujejo sistem KNX za nadzorovanje osvetlitve, senčil in ogrevanja, ki omogoča tudi daljinsko upravljanje preko pametnega telefona.
Pridružite se nam v soboto 23. marca in se prepričajte, kako lahko tudi vi živite v domu, ki je hkrati odgovoren do okolja in udoben za bivanje.

Ne zamudite priložnosti

Predstavili vam bomo novo ekskluzivno ponudbo Marlesovih hiš na ključ in razkrili posebne ugodnosti, ki smo jih pripravili.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada.

NLB KREDIT - Kupcem Marlesovih hiš so posebno ponudbo individualnih kreditov pripravili tudi v NLB. Le te bodo prilagojene vsakemu kupcu posebej, mobilni bančni svetovalec pa vam bo na voljo skozi celoten postopek do nakupa hiše.

Kaj so prednosti vašega obiska?

Oseben ogled: Obisk Marlesovih dni odprtih vrat vam omogoča oseben ogled montažne hiše v živo, kjer lahko iz prve roke doživite trajnostno gradnjo, ki poudarja uporabo okolju prijaznih materialov in energetsko učinkovitost.
Srčni pogovori: Imejte priložnost postaviti vprašanja lastnikom ali predstavnikom podjetja, kar omogoča boljše razumevanje procesa gradnje, uporabljenih materialov in tehničnih rešitev.
Inspiracija: Ogled montažne hiše je več kot le vir idej, je navdihujoče doživetje, ki vam lahko pomaga oblikovati vizijo lastnega trajnostnega doma.
Povezovanje z eksperti: Marlesovi dnevi odprtih vrat vključujejo srečanja s strokovnjaki, kot so arhitekti, prodajni svetovalci in inženirji, ki vam bodo s svojim znanjem in izkušnjami pomagali pri načrtovanju vašega lastnega trajnostnega doma.