Marlesovi zaposleni na sejmu dom
12. 3. 2024

Marlesovi utrinki iz 62. sejma Dom

Na 62. Sejmu Dom smo razkrili novo podobo naše blagovne znamke Marles, predstavili novo strategijo ter številne inovativne arhitekturne rešitve, ki jasno odražajo našo zavezanost trajnosti. 

V ospredju ni bila zgolj estetska prenova z novim logotipom, temveč predvsem hiša Lumniya, ki predstavlja pravo revolucijo v svetu gradnje. Z njo želimo ponuditi udobne in trajnostne domove, ki sledijo najnovejšim trendom in tehnologijam. Lumniya se ponaša z inovativnim pristopom, kjer les kot osnovni gradbeni material omogoča udobne in funkcionalne prostore brez uporabe težkih kovinskih konstrukcij.

Marles hiša Lumniya

Verjamemo, da je lesena montažna gradnja ključna za prihodnost gradbeništva. Zato smo na Sejmu Dom predstavili tudi številne druge novosti, ki sledijo visokim standardom trajnosti in udobja. Prepričani smo, da sta novi liniji tipskih Marles hiš nabor iz katerega bo marsikdo našel svoj ''Končno doma''.

Marlesov arhitekt gostom predstavlja ponudbo hiš

Iskreno se zahvaljujemo vsem obiskovalcem Sejma Dom za izkazano zanimanje in podporo. Vaša spodbuda in zanimanje za montažno gradnjo sta ključna pri našem nadaljnjem delu in razvoju, saj si pri Marlesu nenehno prizadevamo za ustvarjanje domov, ki ne le zagotavljajo prijetno bivanje, temveč predstavljajo tudi korak naprej k trajnostni prihodnosti.

Gosti v pogovoru z Marlesovimi strokovnjaki