17. 6. 2024

Posebna nagrada: Marketinška odličnost za največji preboj

Na podelitvi nagrad Marketinška odličnost 2024 na Slovenski marketinški konferenci, ki se je odvila v Portorožu, je Marles s strani strokovne žirije prejel posebno nagrado Marketinška odličnost za največji preboj s projektom Celovita strateška revitalizacija blagovne znamke Marles.

Nagrado je strokovna žirija podelila zaradi "izjemnega prikaza, kakšno razliko lahko v podjetju naredi marketing, če le ima dovolj veliko vlogo, in preporoda, ki ga je marketinška strategija prinesla znamki« .

Moč marketinga za prepoznavnost znamke

"V preteklem letu smo predstavili nove strateške usmeritve in novo podobo blagovne znamke Marles, pri čemer smo ostali zvesti našim trdnim temeljem. Hvaležna in ponosna sem na priznanje stroke za naš pristop, ki združuje tradicijo z inovacijami in močnim fokusom na kupca. To priznanje potrjuje, da smo na pravi poti, in odraža trud ter predanost naše ekipe. Najpomembnejše je, da potrjuje, kako ključna je ekipa za naš uspeh, Melanja Korošec, direktorica strateškega marketinga in inovacij v Marlesu.

Nika Bratović, vodja marketinga in komunikacij v Marlesu je dodala: »V čast mi je biti del blagovne znamke s tako bogato tradicijo. Ponosna sem, da sem lahko del Marlesove zgodbe. Za nami je izjemno leto, polno vloženega truda, raziskovanja in realizacije. V podjetjih pogosto slišimo, da 'vsi smo marketing', in točno tako se počutim tudi znotraj Marlesa, kjer so sodelavci, tako prejšnji kot zdajšnji, zgradili izjemno blagovno znamko. Ponosni smo, da je bila preobrazba tako dobro sprejeta tako znotraj podjetja kot v javnosti.«

Marketinška odličnost za največji preboj

Stanovska nagrada Marketinška odličnost velja za krovno priznanje strokovnosti in vrhunskega delovanja na področju marketinga pri nas. Strokovna žirija vsako leto v več kategorijah oceni vrhunske dosežke domačih podjetij in družb s področja marketinga in izbranim projektom dodeli najvišje priznanje. S priznanjem je Marles še dodatno utrdil svoj položaj med vodilnimi proizvajalci lesenih montažnih hiš in s prejemom stanovske nagrade obeležil svoj doprinos k napredku v panogi.