8/29/2023

Predstavili smo Marles hišo BONUS

Arhitekturna zasnova temelji na povezovanju udobja in prvorazredne funkcionalnosti v usklajeno celoto z izhodiščem v individualnih željah naročnika. Bistveno vlogo igrajo naravni materiali, izjemna energijska varčnost - energijski razred pod 15 kWh/m2a - in pritlična zasnova, ki uporabnikom zagotavlja spontane prehode med prostori. Dobrih 137 kvadratnih metrov domišljeno razporejenih bivalnih prostorov povezujejo osrednji prostor s kuhinjo, kabinetom in dvema otroškima sobama ter povsem ločenim starševskim delom, kjer spalnica z garderobo in kopalnica tvorijo zaključeno celoto.

Hiša BONUS se predstavi

Neto stanovanjska površina: 134,12 m2
Zunanje dimenzije: 15,2 x 14,6 m
Kolenska stena: /
Naklon stene: 7°
Tip strehe: enokapnica
Število sob: 3
Število kopalnic: 2
Etažnost: pritličje
Oblika napušča: fasada
Virtualni sprehod: 360°

Skoraj nič - energijska pritlična nizkoenergijska hiša BONUS je izbira za katero se odloča izjemno veliko kupcev Marlesovih hiš, kar kaže na to, da gre za eno najnaprednejših arhitekturnih zasnov, kjer je v ospredju najsodobnejši bivanjski koncept s poudarkom na funkcionalnosti, udobju in najvišji energetski varčnosti.

K užitku posedanja na terasi vabijo velika panoramska okna  izvedena v prestižni varianti Les – Alu s poravnano Alu oblogo. 

Posluh za individualnost  je osmišljena s popolnim energetskim konceptom, ki nagovarja širok generacijski spekter uporabnikov. 

Hiša je ogrevana s toplotno črpalko ter prezračevana z rekuperacijo z vgrajenim izmenjevalcem za vračanje vlage, ki zagotavlja ustrezno vlažnost v prostoru tudi v zimskem času.