29. 8. 2023

Predstavili smo Marles hišo VITA PRO

Ste zamudili ogled hiše VITA PRO?
Sedaj si lahko preberete več o tem, kaj smo predstavili na dnevu odprtih vrat.

Hiša VITA PRO se predstavi

Neto stanovanjska površina: 141,83 m2
Zunanje dimenzije: 11,8 x 7,6 m
Kolenska stena: 2,20 m
Naklon stene: 35°
Tip strehe: dvokapnica
Število sob: 4
Število kopalnic: 2
Etažnost: pritličje + nadstropje
Oblika napušča: brez
Virtualni sprehod: 360°
VITA PRO je odličen primer individualno zasnovane hiše na ključ, zgrajene v pasivnem standardu. 

Njene glavne prednosti so:
➡ Nadstandardno udobje, 
➡ izredno funkcionalna razporeditev
➡ najsodobnejše arhitekturne in energetske rešitve.

Hiša z najnaprednejšimi energetskimi in tehnološkimi rešitvami obsega 140 kvadratnih metrov bivanjske površine. Nadstandardno udobje zagotavljajo popolna prilagoditev pričakovanjem in željam kupcev in posebna arhitekturna prilagoditev prostorskim urbanističnim zahtevam. Dvokapna zasnova ter skladni in preprosti proporci z unikatnimi detajli prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem, ki se zaključi z nadstreškom na terasi. 

Na dnevu odprtih vrat smo predstavili prednosti montažne gradnje

Zakaj priti na dan odprtih vrat?

Na dnevu odprtih vrat smo na voljo Marlesovi strokovnjaki, tako prodajniki kot arhitekti, ki svetujejo vsem, ki nameravajo graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vsaka hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Prisotni bodo tudi naši izkušeni strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo predstavili najnovejše trende v energetski oskrbi vašega doma.

Predstavili vam bomo ekskluzivno ponudbo Marlesovih hiš na ključ in razkrili posebne jesenske ugodnosti, ki smo jih pripravili v sodelovanju z vodilnimi slovenskimi podjetji.
Oktobra še veljata naši akciji "SIMPLY RIGHT" in "BEST CHOICE", ki prinašata številne prednosti za vse, ki želijo graditi svoj dom v skladu z najnovejšimi trajnostnimi smernicami.
SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada.
NLB KREDIT - Kupcem Marlesovih hiš so posebno ponudbo individualnih kreditov pripravili tudi v NLB. Le te bodo prilagojene vsakemu kupcu posebej, mobilni bančni svetovalec pa vam bo na voljo skozi celoten postopek do nakupa hiše.
Pridružite se nam in spoznajte prihodnost bivanja.

 Vse dodatne informacije o prihajajočih dogodkih so na voljo tudi na telefonski številki 02/429 45 03 in na elektronskem naslovu info@marles.com.