29. 8. 2023

Vabljeni na izobraževanje za arhitekte

Pridružite se nam na predavanju za arhitekte 

''Montažna gradnja za trajnostno prihodnost: Odkrivanje Marlesovih pristopov'', kjer vam bosta tehnični direktor Janko Trebše, in arhitektka Ana Milosavljević predstavila prihodnost bivanja.

Predavanje bo potekalo v četrtek, 23. novembra, med 10. in 13. uro na lokaciji podjetja Marles Hiše d.o.o. Limbuška cesta 2, Limbuš. 

Izobraževanje: ''Montažna gradnja za trajnostno prihodnost: Odkrivanje Marlesovih pristopov'', dne 23. 11. 2023: 2 kreditni točki, sklop C (Tehnologija, materiali in tehnika).

Vabimo vas, da se pridružite izobraževalnemu dogodku, ki ga organizira Marles, vodilno podjetje na področju montažne gradnje. Naš cilj je arhitektom predstaviti najnovejše trende in inovacije v gradbeni industriji ter jim omogočiti vpogled v optimizirane rešitve za sodobno bivanje.

Kaj lahko pričakujete:
Vpogled v montažne procese: Strokovnjaki bodo razkrili ključne korake in najnovejše trende v montažni gradnji.
Praktična demonstracija: Izobraževanje se bo odvilo v tehnološko najnaprednejši hiši Dom24h, ki bo primer prikaza inovativnih rešitev v montažni gradnji.
Odprt pogovor: Srečajte se in izmenjajte mnenja s so-strokovnjaki na področju arhitekture, projektiranja in montaže.

Zbiramo jih na info@marles.com

Prijave so omejene

Marles Hiše smo največji proizvajalec naprednih lesenih montažnih objektov v Sloveniji in smo že osem desetletij sinonim za montažne hiše. Marles je zgradil že več kot 28.000 individualnih objektov, več kot 400 vrtcev in šol in ima pomembno strateško vlogo pri razvoju montaže gradnje. S svojimi izvirnimi inženirskimi rešitvami prispevamo k napredku v panogi in spodbujanju trajnostne gradnje. Z Marlesovim vplivom se industrijska proizvodnja stavb iz naravnih in okolju prijaznih materialov nadalje razvija, stavbe z nizkim ogljičnim odtisom pa postajajo prva izbira kupcev okolju prijaznih lesenih stavb.

Vljudno vabljeni!

Vse dodatne informacije o dogodku so na voljo tudi na telefonski številki 02/429 45 03 in na elektronskem naslovu info@marles.com.