O nas

100% izdelano v osrčju slovenskih gozdov

Naša vizija

Marles je z več kot 100-letno tradicijo gradnje domov iz osrčja slovenskih gozdov specializiran proizvajalec trajnostnih in inovativnih lesnih rešitev. Naši domovi se ujemajo s pričakovanji zadovoljnih in srčnih ljudi, katerim je mar za okolje in želijo ohranjati povezanost z naravo.

Zgodovina podjetja

Več kot stoletje inovacij na področju lesene gradnje za boljše domove in stavbe, ki so zgrajene da trajajo.

Marles je najnaprednejši in največji slovenski proizvajalec montažnih hiš z najdaljšo dediščino v regiji, z globalnim dosegom in obsežnim portfeljem izvedenih projektov.

Naši temelji segajo v leto 1899, zato smo pridobili neprekosljivo znanje, izkušnje in strokovnost na področju montažnih lesenih stavb.

EU Projekti

Podjetje Marles hiše Maribor d.o.o. je v svoji panogi prepoznavno kot vodilno podjetje na področju razvoja tehnoloških rešitev trajnostne in energetsko varčne gradnje sodobnih stanovanjskih hiš in investicijskih objektov. Fokusno področje razvoja v podjetju je uporaba najsodobnejših tehnoloških rešitev, raba obnovljivih virov in vgradnja materialov naravnega izvora, katerih cilj je zagotavljanje zdravega bivanja in čim večjega bivalnega ugodja.

Certifikati

Marles hiše so zasnovane v skladu z visokimi standardi tehnične, energetske, okoljevarstvene in poslovne odličnosti. S stalnimi testiranjem pri mednarodno priznanih inštitutih, kot so Holzforschung iz Avstrije in FMPA Otto Graf iz Nemčije, dokazujemo njihovo kakovost.

Pridobljeni certifikati potrjujejo vodilno vlogo Marlesa na slovenskem trgu pri gradnji montažnih lesenih, visoko učinkovitih nizkoenergijskih in pasivnih objektov. Naše prizadevanje za odličnost je prepoznano tudi na tujih trgih, kjer z pridobivanjem najuglednejših certifikatov narekujemo nove trende.

Kontakt