Individualnost po meri kupca


6B1Q4280
Izbor doma je eden izmed ključnih korakov v našem življenju!


Izbor doma je eden izmed ključnih korakov v našem življenju. Če pa je ta popolnoma prilagojen vam, spoštovani kupec, vašim potrebam, usmeritvam in željam, potem je to še toliko bolje. Z uveljavljenimi slovenskimi arhitekti vam omogočamo izpolnjevanje vseh individualnih želja. Naredimo vam hišo vaših sanj, ki je prilagojena na določeno lokacijo, sodobno oblikovana, izdelana po najsodobnejših merilih varčnosti ter iz popolnoma naravnih in okolju prijaznih materialov.

V podjetju Marles hiše v svoji strateški usmeritvi nenehno stremimo k inovacijam in izboljšavam ter spremljanju novosti s področja montažne lesene gradnje, trendov in okoljske usmeritve. Vse več hiš se tako usmerja v energetsko visoko učinkovito in pasivno gradnjo, povečuje pa se tudi delež montažne lesene gradnje. Opaža se tudi vse več povpraševanja po naših sistemih EKO in NATURA, kjer so toplotne izolacijske plošče narejene iz čistih naravnih lesenih vlaken, oz. se kot glavni izolacijski material uporablja celuloza. Objekti, grajeni po sistemu EKO in NATURA so okolju prijazni in zagotavljajo visoko kakovost bivanja.

Lesena montažna gradnja je trajna, gospodarna, mednarodno priznana, tehnološko preskušena, strogo nadzorovana ter cenovno ugodna rešitev. Zagotavlja odlično toplotno izolacijo, s tem pa nizke stroške vzdrževanja in ogrevanja. Gradnja je hitra ter požarno, poplavno in potresno varna. Lesen objekt je suh po finalizaciji in omogoča zdravo bivanje takoj po izgradnji.

Vse to je razlog, da lesene montažne gradnje niso zgolj individualni bivalni objekti. Lahko pa so vaš bodoči dom!

Minergie  izbor objekt spredaj  6B1Q3513 OK

izbor objekt s strani b 6B1Q3470 OK  Individualni projekt II

Individualni projekt I  Individualni objekt

Ind  6B1Q4280