Predstavili smo Marles hišo BONUS


News graphic
Ste zamudili naš dan odprtih vrat? 
Preberite več o hiši BONUS, ki smo jo predstavili v mesecu oktobru.


Your Webpage Orange Banner Line

Arhitekturna zasnova temelji na povezovanju udobja in prvorazredne funkcionalnosti v usklajeno celoto z izhodiščem v individualnih željah naročnika. Bistveno vlogo igrajo naravni materiali, izjemna energijska varčnost - energijski razred pod 15 kWh/m2a - in pritlična zasnova, ki uporabnikom zagotavlja spontane prehode med prostori. Dobrih 137 kvadratnih metrov domišljeno razporejenih bivalnih prostorov povezujejo osrednji prostor s kuhinjo, kabinetom in dvema otroškima sobama ter povsem ločenim starševskim delom, kjer spalnica z garderobo in kopalnica tvorijo zaključeno celoto.

Slika 2023 v01

ikone

 

 

Orange Banner Line


Skoraj nič - energijska pritlična nizkoenergijska hiša BONUS je izbira za katero se odloča izjemno veliko kupcev Marlesovih hiš, kar kaže na to, da gre za eno 
najnaprednejših arhitekturnih zasnov, kjer je v ospredju najsodobnejši bivanjski koncept s poudarkom na funkcionalnosti, udobju in najvišji energetski varčnosti.K užitku posedanja na terasi vabijo velika panoramska okna  izvedena v prestižni varianti Les – Alu s poravnano Alu oblogo. 

Posluh za individualnost  je osmišljena s popolnim energetskim konceptom, ki nagovarja širok generacijski spekter uporabnikov. 
Hiša je ogrevana s toplotno črpalko ter prezračevana z rekuperacijo z vgrajenim izmenjevalcem za vračanje vlage, ki zagotavlja ustrezno vlažnost v prostoru tudi v zimskem času.