Marles hiše Premium

Koncept ekskluzivnih hiš PREMIUM združujeta prestižna arhitektura & najsodobnejša tehnologija, namenjena tudi najzahtevnejšim kupcem.

Montažne hiše v sklopu naše nadstandarne ponudbe omogočajo popolno individualno prilagoditev kupcu in njegovemu načinu življenja, hkrati pa zagotavljajo najvišjo mero bivanjskega udobja in nadstandardno izkušnjo bivanja.
Marles hiše Premium Marles hiše Premium
IKONE kategorije hise Skoraj nic energijska gradnj

Nadstandardna gradnja & tehnološke rešitve

IKONE kategorije hise Usmerjenost v okolju prijazn

Popolnoma individualen pristop k zasnovi doma

IKONE kategorije hise Visoka kakovost bivanja

Najvišja mera bivanjskega udobja in kakovosti

HARMONIJA VRHUNSKIH DETAJLOV & SODOBNEGA DIZAJNA

Zasnova montažnih hiš linije PREMIUM izhaja iz arhitekturno dovršenih in premišljeno zasnovanih nadstandardnih hiš. Odlikujejo jih enostavne, a dovršene oblike, premišljena umestitev detajlov in umetitev opreme nadstandarne kakovosti.

Posamezni konstrukcijski detajli so dimenzijsko in arhitekturno prilagodljivi individualnim potrebam naročnika, hiše pa z brezkompromisno in premišljeno zasnovo dokazujejo, da so odličen dom tudi tistim bolj zahtevnim kupcem, ki iščejo najvišji nivo arhitekturne zasnove in bivanjskega udobja.

PRESTIŽNA ARHITEKTURA & INDIVIDUALNA PRILAGODITEV

Hiše so rezultat dolgoletnega razvoja in vključujejo tako razvojne trende, novosti na področju materialov kot tudi elemente ekologije in energijske varčnosti. 
mail icon

Tukaj smo, da vam svetujemo.

Če imate vprašanja v zvezi z gradnjo ali pa vas zanima točno določena hiša, vam bomo z veseljem pomagali z odgovori. Pišite nam ali oddajte povpraševanje!

Povpraševanje