Vabljeni na DAN ODPRTIH VRAT, dne 21.03.2015


Marles DOV01 mar2015 banner244x182px
V soboto, 21. marca 2015, vas vabimo med 10. in 16. uro na prvi Dan odprtih vrat v letu 2015, ki bo v Lukovici pri Ljubljani. Predstavili vam bomo hišo Delta – zmagovalko izbora za Naj družinsko hišo 2015 v kategoriji tradicionalnih hiš. Predstavitev trajnostno zasnovane hiše bo prva letošnja priložnost v nizu prihajajočih dni odprtih vrat, kjer boste lahko v družbi Marlesovih strokovnjakov izvedeli, katere novosti smo v Marlesu pripravili v okviru pomladnih sejemskih ugodnosti.


DeltaNa prvi pomladni dan se boste lahko pobližje seznanili z naprednim pristopom in vrhunsko izvedbeno tehnologijo, ki je pričakovanja in želje investitorjev HIŠE DELTA zlila v popolno celoto. Arhitektura hiše je prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dostopnosti. Kakovostni naravni materiali in varčna zasnova hiše so odlike, ki kupcem z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije kakovostnega in udobnega življenja.

Hiša je zasnovana tako, da se odpira na jug. Velika okna omogočajo obilo naravne osvetlitve, senčena terasa pa vabi k posedanju in sprostitvi v prostem času. Oblikovni faktor hiše je preprost zaradi lažje umestitve v tradicionalno okolje, vendar zaradi drznega lesenega detajla iz macesnovega lesa deluje predvsem sodobno. Kvalitetni naravni materiali in varčna zasnova so odlike, ki družini z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev njihove vizije kakovostnega in udobnega življenja.

Oglejte si tudi naše pomladne ugodnosti!
Na dnevu odprtih vrat, vam bomo predstavili naše letošnje Marlesove pomladne sejemske ugodnosti ter akcijio All Inclusive, s katero Marles v sodelovanju s skrbno izbranimi partnerji želi olajšati gradnjo in opremljanje hiše vsem bodočim kupcem Marlesovih hiš nove generacije.

Pomoč strokovnjakov pri odločitvi vašega doma!
Na Dnevu odprtih vat vam bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali pri gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš, o prednostih lesenih oken, vrat in še več. Ob izbiri vašega doma vam je na voljo tudi Marles Arhitekturni studio, ki vam nudi brezplačno individualno svetovanje arhitektov pri izbiri arhitekture, prilagojene vašim željam in lokaciji. Lahko pa se odločite tudi za Marles Build studio, ki vam bo svetoval vse o novostih in inovacijah na področju gradnje nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Prisotni pa bodo tudi strokovnjaki ogrevanja in prezračevanja ter predstavniki banke Sparkasse, ki vam bodo pomagali sestaviti načrt financiranja gradnje hiše.

Ker se zavedamo, da je dandanes odločitev za nakup svojega doma nemalokrat pogojena prav s pridobitvijo finančnih sredstev, vam kot edini v Sloveniji nudimo subvencioniranje obrestne mere pri najemu stanovanjskega kredita, banke Sparkasse. Tako boste pri najemu subvencioniranega kredita v vrednosti 100.000 eur privarčevali 3.000 eur.

Kako naj se prijavim na ogled?
Da boste zares prejeli vse odgovore na vprašanja, ki ste si jih zastavili ob izbiri vašega bodočega doma, vas prosimo, da svojo udeležbo najavite na telefonsko številko 02/429 4 500 ali po elektronski pošti info@marles.com, najkasneje do petka, 20.3.2015. do 15. ure.

Zaupamo in vemo, da se boste ob zaključku ogleda odločili za okolju prijazen dom, ki je prava odločitev za vse tiste, ki želite zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil. Za vse generacije, s tradicijo in kakovostjo – izberite Marles.