Luka Žvižej z Marles hišo v nove zmage


Luka Žvužej 3
Luka Žvižej, ki je gradnjo svojega doma zaupal Marlesu, na večni lestvici nastopov in strelcev slovenske rokometne reprezentance zaseda 1. mesto.
Uspešni Slovenci, med njimi še posebej vrhunski športniki, nas vedno znova navdihujejo za še dodaten trud in motivacijo pri našem delu. Njihove zgodbe nam dajo vedeti, da je v življenju s trdim delom in iskrenim odnosom vse mogoče. Na temelju teh skupnih vrednot se je stkala tudi vez med Lukom Žvižejem in našim podjetjem. Petintridesetletni Luka je eden najboljših in najbolj odlikovanih slovenskih športnikov, saj se med drugim lahko ponaša tudi z naslovom evropskega prvaka, ki ga je osvojil z rokometnim klubom FC Barcelona, prav tako pa je večkratni državni in pokalni prvak z več različnimi moštvi v različnih državah.

Dres reprezentance Slovenije je prvič oblekel proti Italiji leta 2000, ko je že nosil klubski dres rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško. Tujino je izkusil leta 2003 s prestopom k Teka Cantabriji in že naslednje leto kot prvi Slovenec podpisal pogodbo za FC Barcelono, s katero je še postal isto sezono evropski klubski prvak. Nastopil je tudi na poletnih olimpijskih igrah 2004 v Atenah ter na več svetovnih in evropskih prvenstvih.

Še preden je letos januarja Luka postal tudi rekorder po številu nastopov za slovensko reprezentanco in postal njen najboljši strelec vseh časov, se je odločil, da bo svoje življenjske sanje uresničil z našim podjetjem. Odličen rokometaš v svojem življenju na prvo mesto postavlja predano delo in družino. Inspiracijo za sodelovanje z Marlesom je prepoznal v moderno zasnovani hiši, ki jo bomo zasnovali in zgradili posebej zanj. Luka Žvižej je oseba, ki vsak dan znova sledi svojim sanjam. S strastjo do dela izraža svojo individualnost, ki smo jo prepoznali tudi v Marlesu in mu s svojim celostnim pristopom pri zasnovi hiše zagotovili vrhunsko kakovost, ki v največji meri odraža tudi njegov odnos do življenja in športa.   


    Luka Žvižej 4                Luka Žvižej 1


RK Celje