Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 22. septembra 2018


News DOV september
V soboto, 22. septembra 2018, vas vabimo na prvi jesenski dan odprtih vrat, ki se bo odvijal med 10. in 16. uro na dveh lokacijah v Braslovčah. Predstavili vam bomo odlični pritlični hiši zgrajeni v pasivnem standardu na ključ.

Obiskovalci boste imeli priložnost osebno izmenjati mnenja z investitorji, ki bodo svoje bivanjske izkušnje delili z vsemi, ki se želijo seznaniti z odličnimi primeri uporabe inovativnih bivanjskih rešitev.


Arhitekturna zasnova obeh pritličnih hiš je prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, funkcionalnosti in dostopnosti. Kakovostni naravni materiali in izjemno varčna Marlesova pasivna tehnologija gradnje so odlike, ki kupcem z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije sodobnega koncepta bivanja. Obiskovalci boste imeli priložnost izmenjati mnenja z investitorji, ki bodo svoje večletne bivanjske izkušnje delili z vsemi, ki se želijo osebno spoznati z zadovoljnimi lastniki Marles hiše.

ATRIS NOVA

                                       Atrsi nova         Atrsi nova1       

     
Hiša ATRIS NOVA z vgrajenim sistemom prisilnega prezračevanja nudi vso bivalno ugodje, združeno v eni etaži. Odlikuje jo visoka energetska učinkovitost, uporaba naravnih materialov in pričakovano  bivalno ugodje s prednostmi bivanja v enoetažnih pritličnih hišah. Zasnovana je v skladu z načeli funkcionalnosti in  energetske učinkovitosti.

Druga hiša, ki si jo boste lahko ogledali na dnevu odprtih vrat, ima individualno arhitekturno zasnovo,  saj je arhitekturni koncept nastal na osnovi lastnih zamisli investitorjev, ki so v dialogu med arhitekti in naročniki pripeljale do odlične atrijske zasnove, ki je zadostila pogojem urbanističnih načrtov in hkrati zahtevi po novodobnem konceptu bivanja. Visoka izolativna kakovost temelji na uporabi človeku in naravi prijaznih materialov s posebnim poudarkom na visoki energetski učinkovitosti.
 

Individualna pasivna2       Individualna pasivna


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskih, visoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. 

aktivna hiša   banner


MARLESOVI PAKETI UGODNOSTI 2018

Zavedamo se, da je odločitev o lastni hiši velik in pomemben življenjski korak. Zato naj bo dan odprtih vrat priložnost, da si poleg dragocenih informacij o sodobnih sistemih gradnje pridobite izjemne Marlesove jesenske ugodnosti 2018 s katerimi dvigujemo standarde sodobne trajnostne gradnje. V letošnjih jesenskih ugodnostih so na voljo trije paketi: Intelligence, Future in Design. Veliko pozornost smo posvetili paketu Intelligence, ki vključuje vrsto storitev za avtomatsko upravljanje procesov v stanovanjskih hišah. Pametni sistem zagotavlja še boljšo energetsko učinkovitost, večjo varnost in udobje ter upravljanje na daljavo prek pametnih telefonov, tabličnih ali osebnih računalnikov in pametnih ur.

Marles Paketi

Koncept MARLES ZERO ENERGY HOME

Na dnevu odprtih vrat bomo predstavili tudi ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. V sklopu tega koncepta imajo vse Marlesove hiše vgrajeno predpripravo za morebitno poznejšo namestitev sončne elektrarne ter polnilnico za električni avtomobil. Tako je vsaka Marlesova hiša le korak vstran, da postane aktivna in s tem energetsko neodvisna in samozadostna. Vsekakor pa kupcem v sodelovanju s partnerji lahko že sedaj zagotovimo, da bo njihova hiša imela lastno sončno elektrarno.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.

Prijava na dogodek


Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 21. septembra do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji obeh objektov.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.

TBlogo2018 EN