Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 8. aprila 2017


Naslovni banner 1
V soboto, 8. aprila 2017 vas vabimo na dan odprtih vrat, ki se bo odvijal med 10. in 15. uro v Ljubljani in na Igu pri Ljubljani. Predstavljeni bosta dve visokoučinkoviti nizkoenergijski hiši, in sicer hiša MODERN in hiša MILA 109. Poleg energijske varčnosti, ki je glavna odlika obeh predstavljenih hiš, sta pomemben segment predvsem trajnostna naravnanost in dizajn.


HIŠA MODERN je odličen primer uporabe Marlesove po meri preoblikovane tipske okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekturne zasnove in popolne prilagoditve potrebam in željam lastnikov. Hišo krasi funkcionalna tlorisna zasnova in energetska učinkovitost. Domišljeno razporejeni bivalni prostori v spodnji etaži in mansardi presegajo stereotipe o klasični mansardni hiši. Tehnične odlike in dovršenost hiše se kažejo v posluhu za individualne želje naročnikov, kjer je za dober rezultat bilo najpomembnejše dobro sodelovanje med arhitektom, naročnikom ter izvajalcem. Hiša ustreza vsem kriterijem pasivne gradnje.

Hiša Mila 109 vsebuje preizkušene rešitve za bivanje. Posebnost hiše je linija, ki povezuje vse dele hiše v skladno celoto. Zasnovana je s simetrično dvokapno streho, ki lahko umešča hišo v večji del slovenskega grajenega okolja. Hiša MILA 109 sodi v linijo enonivojsko zasnovanih Marlesovih hiš, ki nudijo sodobno razporejene in funkcionalne prostore, ki izžarevajo čut za funkcionalnost, estetiko in domačnost. Že od nekdaj je ugodje bivanja v pritličnih hišah veljalo za prestiž, ki ga vedno znova iščejo tako družine, ki ne želijo nivojskih preprek v svojem domu, kot starejši, ki se zavedajo prednosti življenja brez ovir.

     Modern         Mila 109
               Modern                    Mila 109

Toplotna črpalka, vgrajena v obeh hišah, zagotavlja izjemno nizke stroške ogrevanja in zdrave življenjske pogoje. Za ogrevalni sistem so bila pridobljena nepovratna finančna sredstva Eko sklada, prav tako je subvencija bila prejeta za prisilno prezračevanje vgrajeno v hišo Modern. Gradbeni materiali uporabljeni pri gradnji hiš sledijo načelom trajnostne gradnje, saj nudijo izredno zdravo ter prijetno bivalno ugodje.


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

           Pomladanske ugodnsoti            


MARLESOVE POMLADNE  UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 

To pomlad še ugodneje do svojega sanjskega doma: Seznanili vas bomo s pomladnimi ugodnostmi »Hiše na ključ po najboljši ceni«, pri katerih dajemo velik poudarek sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.  Seznanili vas bomo z vsemi dodatnimi ugodnostmi, ki ste jih to pomlad kot kupci deležni pri nakupu Marles hiše.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 7. aprila do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji obeh objektov.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.