NASELJE DRENOVO

Blizu mesta in hkrati v čudoviti naravi

Naselje DRENovo je umeščeno ob cesti med Ljubljano in Vrhniko ter leži na obrobju ravninskega krajinskega parka, nedaleč od hribovitih Polhograjskih Dolomitov. Do ljubljanske obvoznice je le 8,5 km, do središča Ljubljane 20 minut ter do najbližjega nakupovalnega središča ravno tako 20 minut. Najpomembnejše pa je, da je le nekaj korakov do miru in narave. 

Za hiše je značilna sodobna arhitektura in energetsko varčna gradnja z velikim poudarkom na zunanji ureditvi. Domišljena razporeditev enot omogoča stanovalcem največjo možno zasebnost. Hitra dostopnost potrebne infrastrukture in javnih ustanov vsakodnevno prihrani dragocen čas, ki ga lahko namenite sebi, družini ali sprostitvi v naravi. 

V neposredni bližini so vrtec, šola, knjižnica, trgovine, lekarna in pošta, nedaleč so tudi rekreacijske površine. Neposredna okolica omogoča sprehode in druge aktivnosti v naravi. Soseska bo imela urejene skupne površine za prijetno druženje odraslih in varno igro otrok. Parkirna mesta bodo zagotovljena, drugega prometa v soseski ne bo.  V naselju DRENovo bo predvidoma skupno 78 montažnih lesenih vrstnih hiš z bivalno površino okrog 150 m2 in pripadajočim zemljiščem od 140 m2 naprej. 

Prednosti naselja DRENovo so: 

lokacija, dostopnost, urejenost in varnost, kakovost bivanja in naložba v prihodnost.

Marles, največji in najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov, z veliko odgovornostjo izdeluje hiše, ki omogočajo najvišjo kakovost bivanja. Sodimo v sam evropski vrh in smo nosilci vseh najpomembnejših certifikatov za montažno gradnjo, ki nam omogočajo delovanje po celotni Evropi.

NA KRATKO O HIŠI:

 slika1

KONSTRUKCIJA:

Hiša, izdelana v konstrukcijskem sistemu Mega N14

 slika2

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

=<15 kWh/m2a
 slika4

EKO SKLAD:

Hiša izpolnjuje pogoje za nepovratne finančne spodbude Eko sklada.                   
 slika3

UNIKATNA ARHITEKTURA:

Edinstveno unikatna zasnova hiše.                                         
 slika6

PAMETNI SISTEM:

Možnost nadgradnje z brezžičnim pametnim sistemom.
 slika5

OD A DO Ž:

Hiša zgrajena na ključ.
marles

NASELJE DRENOVO

V sodobnem naselju Drenov Grič boste svoje novo bivališče našli vsi, ki želite živeti v naravi in hkrati blizu mesta. V novem naselju Drenovo, kjer je v načrtu gradnja kar 78 objektov, je bilo zgrajenih prvih devet Marles hiš. 
SISTEM GRADNJE:
MEGA N14
BIVALNA POVRŠINA:
155,54 m2
POTREBNA ENERGIJA ZA OGREVANJE PO PHPP:
=<15 kWh/m2a
Drenov Grič  cetrta
Drenov Grič  peta
marles
Koncept Marles Zero Energy Home zagotavlja celovite rešitve za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje, kjer je v ospredju posameznik, bivalno ugodje, energijsko učinkovitost in vpliv na okolje.
Marlesovo odličnost potrjujejo certifikati neodvisnih inštitucij:


ce 653cbc87
cert2 e863da86
eko sklad 5df2294a
excellentSME 6c9ea170
gzs 2ee31136
ift logo small f8cfe9ac
international quality 628507eb
konzorcij pasivna hisa 947c1065
minergie e3514d10
passiv house insitut 05efe0e7
ral f96d8d53
slovenski proizvajalci e2d67185
ua4 11908ae8
Brez naslova
image002
logo PlatinumAAA sl SI (1)
Imate vprašanje?