Obiščite nas na sejmu Dom 2020


News Sejem DOM
Obiščite nas na sejmu DOM 2020, kjer vas pričakujemo z inovativno predstavitvijo tehnologije gradnje prihodnosti. Kot največji in najstarejši slovenski proizvajalec lesenih montažnih objektov, uveljavljamo Bivalno okolje tretjega tisočletja z uresničevanjem najsodobnejših oblik bivanja z implementacijo najvišjih standardov gradnje skoraj nič-energijskih objektov. Naravni materiali, funkcionalnost in energetska varčnost s sodobnim dizajnom in inovativnimi tehnološkimi rešitvami predstavljajo osnovne usmeritve vseh naših arhitekturnih projektov. 
Najsodobnejši primeri trajnostnega bivanja z VR izkušnjo
Doživite VR (Virtual Reality – navidezno resničnost), ki omogoča pristno doživetje izbranega doma še preden je objekt dejansko zgrajen. Po hiši se boste lahko sprehodili in raziskali notranje prostore ter si ogledali njegovo zunanjost, kar vam bo omogočilo pristno individualno izkušnjo, ki jo boste snovali skupaj z Marlesovim arhitektom. Tehnologija VR omogoča, da se boste lahko sprehodili po hodnikih in sobah, raziskovali prostorska razmerja in odnose med elementi v prostoru ter opazovali vpliv svetlobe v različnih delih leta ali dneva. Medtem, ko boste obkroženi z virtualno resničnostjo, boste na najintimnejši način sodelovali pri konceptu vašega novega doma, kar vam bo zagotovilo, da bo vaša hiša zasnovana popolnoma po vaši želji in v skladu z najsodobnejšimi bivanjskimi smernicami.

MARLES ZERO ENERGY HOME
Predstavili vam bomo novo paradigmo bivanja: Vodilni položaj našega podjetja, katerega razvoj temelji na večdesetletni visoki tehnološki usmerjenosti in gradnji energetsko učinkovitih objektov, je zagotovilo, da bo pred leti začeti koncept MARLES ZERO ENERGY HOME tudi v prihodnje usmerjen v izvedbo najsodobnejših bivanjskih rešitev. Naklonjeni smo energetsko učinkovitim in okolju prijaznim tehnologijam, pri čemer je skrb za okolje in kakovost na najvišjem mestu prioritet. Seznanite se s konceptom MARLES ZERO ENERGY HOME, ki že danes prinaša tehnologijo prihodnosti, v katerih je združena najsodobnejša arhitektura ter tehnološki razvoj. 

MARLESOVE POMLADNE UGODNOSTI 2020 – zaživite svojo zgodbo!
Seznanili vas bomo z ugodnostmi, ki vam bodo približale najsodobnejše tehnologije v konceptu trajnostnega bivanja. Paketi Intelligence, Future in Design so tisti, ki vam bodo zagotovili nabor funkcionalnih arhitekturne rešitev in gradnjo v skladu z najvišjimi standardi skoraj nič-energijskih objektov.

Bodite del skupnega ZELENEGA poslanstva
V Marlesu verjamemo v zdravo okolje. Z uporabo sodobnih zelenih tehnologij in trajnostnih poslovnih praks soustvarjamo koncept življenja, ki temelji na visoki bivanjski kulturi, energijski varčnosti, trajnosti in udobju. S svojim delovanjem želimo pozitivno vplivati na okolje, v katerem delujemo, in prispevati k trajnostnemu razvoju družbe. Zato smo med drugim razvili konceptno sodelovanje s Porsche Slovenija, kjer je implementacija MOON tehnologije inovativni korak k okolju prijazni in zeleni tehnologiji in bivanjski kulturi prihodnosti.

Spoznajte tehnološke in energetske inovacije implementirane v vse Marlesove visokoučinkovite nizkoenergijske in pasivne objekte, zasnovane v skladu z načeli trajnostne gradnje! Podrobnejše informacije vam bodo na Marlesovem razstavnem prostoru na voljo vsak dan med 10.00 in 19.00 uro ter v nedeljo, zadnji dan sejma, do 18.00 ure.

Vljudno vabljeni!
Veselimo se vašega obiska na Sejmu DOM 2020!

Vaš Marles.