Vabljeni na dan odprtih vrat PASIVNIH HIŠ v soboto, 14. novembra 2015


Marles new banner DPH nov2015 banner300x164px
V soboto, 14. novembra 2015, Vas vabimo na predstavitev Marlesovih pasivnih hiš. Že šesto leto zapored v okviru Dnevov pasivnih hiš, predstavljamo naše Marlesove pasivne hiše.


V okviru letošnjih Dnevov pasivnih hiš, ki jih organizira Konzorcij pasivna hiša v sodelovanju s Fakulteto za arhitekturo v Ljubljani, Vam bomo v Domžalah predstavili pasivno hiša Modern Grand, inteligentno pasivno hišo Veritas v Radomljah in pasivno hišo Individual v Črenšovcih, ki je hkrati ena najboljših Marlesovih pasivnih individualnih hiš. Za vse tri je bila pridobljena subvencija Eko sklada.

S predstavitvijo arhitekturno različno zasnovanih hiš, Vam želimo ponuditi priložnost, da se boste lahko s strani lastnikov seznanili z njihovimi izkušnjami, ki jih imajo  z gradnjo in življenjem v svojih novih hišah.

Pasivna hiša INDIVIDUAL, Črenšovci

PH SLO   

Ena najbolj pasivnih individualnih Marles hiš (7,6 kWh/(m2a)) v Sloveniji se nahaja v Prekmurju. Gre za enodružinsko hišo jasno izraženih linij, popolnoma prilagojenim kupčevim potrebam in željam. Kot takšna predstavlja odlično kombinacijo funkcionalnosti, estetike in kakovosti. Več kot 170 m2 bivalne površine se ogreva s posebnim toplo-zračnim ogrevanjem. Klasičnega ogrevalnega sistema, kot so radiatorji in talno ogrevanje, v takšni hiši ne potrebujemo. V hišo je namreč vgrajena posebna kompaktna naprava v kateri sta združena toplotna črpalka in prezračevalna naprava. Vsa potrebna toplota v hiši se tako zagotavlja s sistemom za dogrevanje zraka, ki hišo hkrati prezračuje. Toplotna črpalka s toplotno močjo do 2,1 kW poskrbi za ogrevanje zraka in sanitarne vode v 200-litrskem bojlerju. S tem zagotovimo izjemno nizke stroške ogrevanja in zdrave življenjske pogoje.

Hišo predstavljamo v soboto, 14.11.2015 od 10.00 do 14.00 ure
 

Pasivna hiša MODERN GRAND, Domžale 

Pasivna hiša Domžale     Pasivna hiša Domžale II

Hiša MODERN GRAND sodi v linijo Marles hiš MODERN. Ponaša se s funkcionalno arhitekturno zasnovo, ki sodobni družini uresničuje željo po varčnem, prijetnem in toplem domu. Hiša je tudi del ponudbe Marlesovih Hiš na ključ in je arhitekturno zasnovana tako, da zadovolji vse zakonitosti pasivne gradnje. Pasivna hiša MODERN GRAND je hiša, ki poudari vaš življenjski slog in vas preprosto navduši. Zasnovana je tako, da izpolnjuje vse pogoje za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada, ki jih je tudi prejela iz naslova pasivne gradnje. Hiša ima sodobno in razgibano razporeditev prostorov, ki so popolnoma prilagojeni potrebam in željam lastnikov. Gradbeni materiali uporabljeni pri gradnji hiše sledijo načelom trajnostne gradnje, delujejo na človeka pozitivno in nudijo izredno zdravo ter prijetno bivalno ugodje.

Hišo predstavljamo v soboto, 14.11.2015 od 9.00 do 12.00 ure
 

Inteligentna pasivna hiša VERITAS, Radomlje

Marles objekt Radomlje 6B1Q4990 OK    Marles Veritas 6B1Q4928 OK

Sodobno oblikovana hiša v Radomljah je odličen primer uporabe Marlesove po meri zasnovane okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekturne zasnove in najboljše tehnologije. Posebnost predstavljene hiše je vgrajen sistem inteligentnega in povezanega doma, ki predstavlja vizijo pametnega doma prihodnosti.Številne možnosti povezovanja sistemov in rešitev v hiši skrbijo za energijsko nadučinkovitost objekta ter udobje in varnost njegovih prebivalcev. T.i. pametne inštalacije nudijo naslednje prednosti. Hiša zadovoljuje visoka pričakovanja lastnikov, saj s svojo izvirno obliko in skladno umestitvijo v prostor dodaja presežno vrednost sodobnemu pojmovanju bivanja.

Hišo predstavljamo v soboto, 14.11.2015 od 14.00 do 17.00 ure


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 


Marles jesenske ugodnosti


MARLES JESENSKE UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 

Da bi Vam čim bolj olajšali gradnjo in opremljanje hiše, smo pripravili izjemne Marlesove jesenske ugodnosti in dopolnili ponudbo Marles All Inclusive - ugodnosti pri skrbno izbranih Marlesovih partnerjih, ki vam jih bodo Marlesovi svetovalci predstavili na dnevu odprtih vrat.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo prav tako predstavili in pomagali pri pridobitvi nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. V Marlesu se lahko pohvalimo z visokim številom kupcev, ki letno kandidirajo za nepovratna finančna sredstva Eko Sklada, predvsem iz naslova gradnje in nakupa pasivne stanovanjske hiše ter toplotnih črpalk. 

MARLES HIŠE NA KLJUČ – Na dnevu odprtih vrat vas bomo podrobneje seznanili tudi  z največjim izborom hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavljajo dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš. S hišami na ključ, ki so v okviru jesenskih ugodnosti še dostopnejše, vam ponujamo izjemen izbor arhitekturnih zasnov, vrhunskih materialov in tehnologijo prihodnosti.  


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 13. novembra, do 15 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in  vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.