Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 12. novembra 2016


Naslovnica za novico
V okviru letošnjih DNEVOV PASIVNIH HIŠ, ki jih v soboto, 12. novembra 2016 organizira Konzorcij pasivna hiša v sodelovanju s Fakulteto za arhitekturo v Ljubljani, vam tokrat od 10.00 do 15.00 ure predstavljamo inteligentno pasivno hišo VERITAS V RADOMLJAH.


Sodobno oblikovana pasivna hiša v Radomljah je odličen primer uporabe Marlesove po meri zasnovane okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekturne zasnove in najboljše tehnologije. Posebnost predstavljene hiše je vgrajen sistem inteligentnega in povezanega doma, ki predstavlja vizijo pametnega doma prihodnosti. Številne možnosti povezovanja sistemov in rešitev v hiši skrbijo za energijsko učinkovitost objekta ter udobje in varnost njegovih prebivalcev. Hiša zadovoljuje visoka pričakovanja lastnikov, saj s svojo izvirno obliko in skladno umestitvijo v prostor dodaja presežno vrednost sodobnemu pojmovanju bivanja.
Hišo Veritas, ki je bila zgrajena na ključ, odlikujejo sodobno oblikovanje, racionalen tloris in visoka energetska varčnost, ki ustreza zahtevam standardov pasivne gradnje. Hiša je grajena s certificiranim pasivnim konstrukcijskim sistemom Mega plus PASIV.

Pasivna hiša Veritas   Marles objekt Radomlje 6B1Q4928 OK

Arhitekturna zasnova izhaja iz osnovne verzije hiše tipa Veritas, z upoštevanjem najnovejših razvojnih smernic, novosti pri materialih in energijske varčnosti. V pritličju se nahajajo racionalno razporejeni skupni, v etaži pa premišljeno razporejeni individualni prostori. Za hišo zgrajeno v pasivnem razredu je lastnik prejel nepovratna finančna sredstva iz skupine naravnih materialov. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Hiša je oblikovana tako, da odkriva naravno svetlobo v vsej njeni možni odprtosti, vpija sončne žarke, hkrati pa daje dovolj zasebnosti za bivalni vsakdan. Pri izbiri gradiv in zasnovi tehničnih sistemov so enakovredno upoštevani ekološki in ekonomski vidiki, kar je vodilo k zagotovitvi kakovostnega bivalnega okolja.

Notranjost   Veritas     Marles objekt Veritas DSCF3557 OK 


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

MarlesOptimumJesen banner960x600px vhodni v1                     Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavili celovito ponudbo Marlesovih jesenskih ugodnostih 2016, ki vam omogočajo nakup Marles hiše z izjemnimi popusti in dodatnimi brezplačnimi novostmi. Hkrati vam bodo predstavili  celovito ponudbo Marles Hiš nas ključ, največji izbor hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavlja dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš s poudarkom na sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, visoki energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 11. novembra do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.