Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 13. maja 2017


news banner 02 marles 252x168 dan odprtih vrat 2
V soboto, 13. maja 2017, vas vabimo na dan odprtih vrat, ki se bo odvijal v Ljubljani med 10. in 15. uro. Predstavili bomo visokoučinkovito nizkoenergijsko hišo VIVA 134, ki naročniku zagotavlja uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja.


HIŠA VIVA 134 je odličen primer uporabe inovativnih bivanjskih rešitev in vrhunske tehnologije toplotnega ovoja z odlično zrakotesnostjo. Zgrajena je na racionalnem tlorisu z odprto zasnovanim bivalnim prostorom v pritličju, ki združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, v nadstropju pa so funkcionalno razporejeni spalni prostori, ki na premišljeno zasnovani kvadraturi nudijo maksimalno bivalno ugodje. VIVA 134 zadovoljuje visoka pričakovanja Marlesovih naročnikov, hkrati pa predstavlja navdih za sodobno družino, ki pričakuje zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil. Toplotna črpalka, za katero so pridobljena nepovratna finančna sredstva Eko sklada, zagotavlja izjemno nizke stroške ogrevanja in zdrave življenjske pogoje. Gradbeni materiali uporabljeni pri gradnji hiše sledijo načelom trajnostne gradnje, saj nudijo izredno zdravo ter prijetno bivalno ugodje z izpolnitvijo visokih energetskih standardov.

IMG 3176 6
    IMG 3180 6
 
»Prostorna enodružinska hiša VIVA 134, s sodobno arhitekturno zasnovo na 132 m2 stanovanjske površine predstavlja odlično kombinacijo funkcionalnosti, estetike in kakovosti. »Hiša Viva je primerna za družino z dvema ali tremi otroki, saj je razporeditev in izkoriščenost prostorov optimalna,« so povedali ponosni lastniki hiše VIVA 134.«.


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. 

            Pomladanske ugodnsoti            


MARLESOVE POMLADNE  UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 

To pomlad še ugodneje do svojega sanjskega doma: Seznanili vas bomo s pomladnimi ugodnostmi »Hiše na ključ po najboljši ceni«, pri katerih dajemo velik poudarek sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.  Seznanili vas bomo z vsemi dodatnimi ugodnostmi, ki ste jih to pomlad kot kupci deležni pri nakupu Marles hiše.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 12. maja do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.