Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 16. aprila 2016


Marles mailingOHS april2016 banner262x182
V soboto 16. aprila 2016, med 09. in 14. uro, pripravljamo nov DAN ODPRTIH VRAT. Predstavili vam bomo dve najbolje prodajani montažni hiši zadnjih let iz standardne ponudbe - pasivno hišo VERITAS in visoko učinkovito nizkoenergijsko hišo MODERN.


Že vseljena visoko učinkovita nizkoenergijska hiša MODERN bo na ogled v Krškem, medtem ko bo pasivna hiša VERITAS na ogled v okolici Kranja. Osrednji namen tokratnega izbora je približati funkcionalno arhitekturo ter uveljavljati odličnost v arhitekturni stroki in visoke standrade v praksi.


Z izjemnim izborom trajnostno zasnovanih hiš, vrhunskimi materiali in tehnologijo prihodnosti se s sobotnim dnevom odprtih vrat pridružujemo največjemu festivalu kakovostnih gradenj, nepremičnin in arhitekture – Odprte hiše Slovenije (OHS). Tudi tema letošnjega dogodka je trajnostna gradnja kot prednostna strategija za oživitev slovenskega gradbeništva.  logo slo OHS

 

Sodobno oblikovana HIŠA VERITAS, grajena v pasivnem standardu na ključ, je v bistvu izpeljanka osnovne Marlesove arhitekturne linije. Napredna pasivna hiša z moderno arhitekturo, je odličen primer po meri zasnovanega, okolju prijaznega doma, ki nudi ugodje bivanja ter skladno in izpolnjeno družinsko življenje. 

Veritas R I      Veritas   individual


Hiša MODERN, ki stoji v Krškem, pa predstavlja Marlesov odličen primer arhitekturno optimalno zasnovane hiše, ki jo odlikuje visoka funkcionalnost, bivalno ugodje in vrhunska izvedbena tehnologija. Uporaba najkakovostnejših naravnih materialov in gradnja v visokoučinkovitem nizkoenergijskem oz. pasivnem standardu so tiste odlike, ki kupcem te dovršene hiše z značajem zagotavljajo varen in zanesljiv nakup energijsko varčnega doma s certificirano tehnologijo.


20160405 182813 OK S     20160405 182714 OK S


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

          Pomladanska ugodnost 1            To pomlad še ugodneje do svojega sanjskega doma: Seznanili vas bomo s pomladnimi ugodnostmi »Hiše na ključ po najboljši ceni«, pri katerih dajemo velik poudarek sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.  Seznanili vas bomo z vsemi dodatnimi ugodnostmi, ki so jih kupci deležni pri nakupu hiše to pomlad.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 15. aprila do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.