Vabljeni na dan odprtih vrat v soboto, 18. marca 2017


Vhodni banner
Vabimo vas na letošnji prvi pomladni dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 18. marca 2017. 

Med 10. in 15. uro bo v Ljubljani premierno na ogled različica pasivne hiše Veritas , ki spada v visokokakovostni razred t. i. pametnih hiš – Marles IQ Home in predstavlja odličen primer pametnega domovanja z zelo individualnimi rešitvami.   


S predstavitvijo pametne pasivne hiše Veritas, ponujamo bodočim uporabnikom priložnost, da si pridobijo odgovore na vsa vprašanja v zvezi z gradnjo pasivne hiše, o konstrukcijskih sistemih, novostih in inovacijah na področju tehnologije, pametnih inštalacij ter o ogrevanju in prezračevanju tovrstnih tehnološko dovršenih hiš.


Sodobno oblikovana HIŠA VERITAS je arhitekturno zasnovana z enokapno streho in izvedena v sistemu Mega plus N 14 s prisilnim prezračevanjem in grajena v pasivnem standardu na ključ. Je v bistvu izpeljanka osnovne Marlesove Veritas arhitekturne linije in predstavlja odličen primer po meri zasnovanega, okolju prijaznega doma, ki nudi ugodje bivanja ter skladno in izpolnjeno družinsko življenje. Vse sledi temu, da se čim bolje prilagaja prebivalcem in ustreza njihovemu življenjskemu slogu. V hišo je vgrajena toplotna črpalka zrak – voda, rekuperator zraka, talno gretje, pametna električna inštalacija znamke Gira s senzorji in vremensko postajo, motorizirana senčila na oknih in vhodna vrata z uporabo prstnega odtisa.  Etažnost hiše je pritličje in mansarda. V pritličju se nahajajo racionalno razporejeni skupni, v etaži pa premišljeno razporejeni individualni prostori.

Individual 2
     Individual 1
 
» Pri izbiri gradiv in zasnovi tehničnih sistemov so enakovredno upoštevani ekološki in ekonomski vidiki, kar je vodilo k zagotovitvi kakovostnega bivalnega okolja «.


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

          Pomladanske ugodnsoti            


MARLESOVE POMLADNE  UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 

To pomlad še ugodneje do svojega sanjskega doma: Seznanili vas bomo s pomladnimi ugodnostmi »Hiše na ključ po najboljši ceni«, pri katerih dajemo velik poudarek sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.  Seznanili vas bomo z vsemi dodatnimi ugodnostmi, ki ste jih to pomlad kot kupci deležni pri nakupu Marles hiše.


Marles ALL INCLUSIVE - Za vse, ki želijo popolno storitev, smo pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želimo našim kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

All Inclusive

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Naši strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 17. marca do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo! 


Vaš Marles, priznani in preverjeno tehnološko vodilni graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov.