Vabljeni na Marlesov DAN ODPRTIH VRAT V ŽIVO – individualni dom, ki ponuja najvišjo kakovost in udobje bivanja!


News DOV december 1
Vabljeni na praznično obarvan Marlesov dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 18. decembra 2021, med 10. in 14. uro v okolici Ljubljane. V družbi lastnikov individualno zgrajene hiše, ki so svoj dom že praznično okrasili, vam bomo predstavili tehnološko napredno hišo, ki predstavlja presežek v arhitekturi sodobnih bivanjskih konceptov. Prav posebno presenečenje smo pripravili za najmlajše, ki bodo še posebej uživali v vzdušju praznične okrasitve, ki so jo lastniki hiše pričarali v tem čarobnem decembru.


Individualni dom, ki ponuja najvišjo kakovost in udobje bivanja 
Posebnost skoraj nič-energijske hiše Individual je izjemno funkcionalna in odprta arhitektura, ki je tlorisno prilagojena zahtevi mladih investitorjev po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Vsi prostori so povezani v premišljeno celoto, hodniki so v skladu z najnovejšimi smernicami optimirani na minimum. Hiša je zasnovana kot sodobna enodružinska hiša, ki se ponaša z drzno zasnovo, sodobno tehnologijo in energetska učinkovitostjo. Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, so odlike, ki zadovoljnim lastnikom z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja.
Kaj sta povedala investitorja: » V hišo sva vložila svojo dušo, še danes, tri leta po vselitvi, jo občudujeva in v njej vsi skupaj zelo uživamo. Hiša je povsem individualno zasnovana po naših željah, moderna, izvedba in končni izgled pa sta natančno takšna, kot smo si ju zamislili z arhitekti. Gradnja je bila intenzivna, v šestih mesecih je bila hiša pripravljena na vselitev. Najbolj uživamo pozimi, ko lahko v prostornem ambientu ustvarimo magično predpraznično vzdušje, kjer se lahko najini otroci prepustijo čarom Laponske dežele, od koder smo prinesli ideje za okrasitev našega krasnega doma. »

Svetovanje za energetsko varčno bivanje
Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali, kako graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Prisotni bodo strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, obenem pa vam bomo predstavili izjemne Marlesove ugodnosti 2021, ki prinašajo prednosti za vse, ki želite graditi dom po najnovejših trajnostnih smernicah. Odgovarjali bomo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada.


pasica november


Predanost najvišji kakovosti 
V Marlesu že skoraj osem desetletij narekujemo razvojne smernice in smo globalno priznani kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih montažnih objektov, zato smo zelo zadovoljni, da se ponašamo z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati za preverjeno kakovost. Intenzivno smo usmerjeni v uporabo najsodobnejših tehnoloških rešitev, rabo obnovljivih virov in vgradnjo materialov naravnega izvora. Naš cilj je, da kupcem omogočimo zdravo bivanje, izjemno bivalno ugodje in visoko energetsko učinkovitost stavb, hkrati pa vam in vašim partnerjem ponudimo storitve na najvišji poslovni ravni.


par


Prijava na dogodek
Naprošamo vas, da svojo udeležbo na dan odprtih vrat najavite najpozneje do petka, 17. decembra do 15. ure, na telefonsko številko 02/429 45 00 ali na elektronski naslov info@marles.com.
*Dogodek bo organiziran z največjo skrbnostjo v skladu z vsemi smernicami in navodili, ki nam jih določa Nacionalni inštitut za javno zdravje z namenom preprečevanja okužbe z virusom SARS-CoV-2.

Vabljeni v našo družbo!